Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Ti járnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ti járnátok egy cigánnyal?

Figyelt kérdés

Magyar és cigány kőzül mejiket választanátok?

Mível job példáúl egy magyar mint egy cigány?

1 cigány fiú.

2010. jan. 24. 11:38
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/308 anonim ***** válasza:
100%
Ne tedd ha cigány vagy akkor azért ha fehér akkor azért
2010. jan. 26. 21:33
 132/308 anonim ***** válasza:
70%
Figyelj az alábbiakban olvasgattam és az én tanácsom az hogyha szeretne és énis érzenék iránta valamit akkor természetes..A magyar és a roma közül pedig attol függ mert hidd el magyar fajtába van sokkal kutyább ember mint romába és szerintem a magyar semivel sem jobb mert ha tehetné többet lopna csalna hazudna mint egy roma:)
2010. jan. 26. 21:33
 133/308 anonim ***** válasza:
82%
Engem annyira bánt, zavar, az ilyen BUTASÁG, hogy egyesek itt mondanak minden rosszat a cigányokról... Szerintem ez nagyon helytelen és gonosz dolog. Külföldön ha magyarokra mondanak rosszat, te ném éreznéd úgy magad, hogy téged bántanak, amikor a magyarokról általánosságban beszélnek... Általánosságok, előítéletek, sohasem igazak. Ha egy-egy ember tesz valamit ami másnak nem tetszik, még ott is kérdéses, hogy kinek van igaza. De én szerintem akinek igaza van, az nem itt mond mindenféle rosszat másokról. Én nem várom, hogy az előítéletekkel teli buta emberek megértsenek engem vagy másokat, de ez amiket itt írtok nagyon helytelen akkor is. Kérdező, ne foglakozz azokkal akik rosszindulatúak, ne is figyelj rájuk.
2010. jan. 26. 21:36
 134/308 anonim ***** válasza:
93%
Volt roma barátom. (Mármint pasim, mert a barátaim, haverjaim között most is több van). Normális gondolkodású, helyes srác, csoporttársak voltunk az egyetemen (ma már szociológus) ő volt az egyik legjobb tanuló. Semmiben nem volt rosszabb, mint bármelyik magyar fiú. A családom elég nehezen fogadta el, de mivel látták, hogy tanul, dolgozik, rám is pozitív hatásal volt, megkedvelték. végül nem lett belőle házasság, de a mai napig jó barátok vagyunk. Nekem a kérdezővel nem amiatt lenne bajom, hogy roma, hanem nálam a stílusa, helyesírása, gondolkodásmódja miatt esne a kis a szűrőn...
2010. jan. 26. 21:37
 135/308 anonim ***** válasza:
78%

"Én is egyetemre fógok meni"

Csak ne nyelvtantanár legyél...:)

2010. jan. 26. 21:39
 136/308 anonim ***** válasza:
76%
21:37 Létezik ilyen de ez kb. olyan ritka mint a fehér holló. A legtöbb cigány 6 általánost se képes elvégezni és ehhez jön az erkölcsi és kulturális elmaradottság a munka iránti érdektelenség és stb. Na én az ilyen cigányokat utálom mint a sz*rt!! Szerintem én lennék a legboldogabb ha minden cigány képes lenne egyetemet elvégezni. De ilyen nincs..amelyik egyetemre én járok személy szerint még egyet se láttam!!
2010. jan. 26. 21:43
 137/308 anonim ***** válasza:
43%

Menjetek már a pics@ba, a pozitív példával.

Gyertek le ide szabolcsba, sétálunk 5 utcát, nappal, vagy éjszaka, és megmutathatjátok nekem, a sok értelmiségi, rendes, becsületes, kedves, dolgos és szociológus cigányt.

Mert én nem vettem észre, felénk rejtőzködnek.

2010. jan. 26. 21:52
 138/308 anonim ***** válasza:
91%
Már sajnálom, hogy leírtam a saját példámat.... ide kár volt... Ha ilyen előítéletesen és bután gondolkodtok, akkor azt a kevés jó példát sem veszitek észre, aki valóban van. Nem azt mondtam, hogy ez a többség vagy hogy az egyetemeken tömegével vannak romák, de eddig nekem mindehol volt roma csoporttársam. Kevés, de van. De aki csak fújcigányozni akar, annak úgyis hiába mondom...
2010. jan. 26. 21:55
 139/308 anonim ***** válasza:
37%
21:52 Utána szabolcsból egyenesen küld ide borsodba én is bemutatom nekik az itteni értelmiségi cigányokat szerintem ha meglátná a számozott utcákat sírva rohanna haza!!!
2010. jan. 26. 21:56
 140/308 anonim ***** válasza:
57%

21:56 nemtudom hogy ezt a szemembe mernéde mondani de nekem vannak lenn borsodba testvéreim bemutathatlak nekik

Sztojka Adorján

2010. jan. 26. 22:08
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!