Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti járnátok egy cigánnyal?
Magyar és cigány kőzül mejiket választanátok?
Mível job példáúl egy magyar mint egy cigány?
1 cigány fiú.
11:40
Mi köze a szüleidnek,ahhoz, hogy kivel jársz?
Rossz lehet, ha Neked Ők mondják meg.
nekem félvér barátom volt!jó volt vele addig amíg nem kezdett betegesen féltékenykedni.mikor megmagyaráztam neki hogy nem akarok kalitkába lenni és ha nem változtat ezen a szokásán akkor vége mintha a falnak beszéltem volna.mikor szakitottunk utána sokáig zaklatott már már fenyegetőzött is.és a mostani vőlegényemet annó megakarta verni azzal fenyegetett hogy leszúrja mert ha nem lehetek az ővé akkor senkié sem.engem nem akart bántani csak akik közel kerültek hozzám.azóta ritkán beszélünk.de még mindig vissza akar kapni.én nem válogatok "színek szerint" aki szimpi azzal összejövök csak hát ez lett a kövije.és tanultam belőle
21/l
11:45
Mert a szülők jót akarnak a gyereküknek, és azért szólnak bele.
Ennyi erővel ahhoz is mi köze a szülőnek, hogy a gyereke drogozik..hülye felfogás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!