Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Ti járnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ti járnátok egy cigánnyal?

Figyelt kérdés

Magyar és cigány kőzül mejiket választanátok?

Mível job példáúl egy magyar mint egy cigány?

1 cigány fiú.

2010. jan. 24. 11:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/308 anonim ***** válasza:
57%
nem tudom egyes emberekben ennyi gyűlölet,hogy élhet?!
2010. jan. 24. 12:12
 22/308 anonim ***** válasza:
87%
A stílusától, a családi körülményeitől, a kinézetétől, a szokásaitól, a hozzáállásától,a jövőbeni elképzeléseitől, a nőről alkotott véleményétől, a munkához való hozzáállásától és a családja hozzáállásától függ az egész. Láttam én már olyan cigány családot, ahol papa-mama egész nap dolgozik, jól élnek, a srác egyetemre jár és nagyon jól tanul, a húga középiskolás és osztályelső, normálisan öltözködnek, normlisan beszélnek, teljesen úgy élnek, mint a magyarok. A múltjukban nincs semmi csúnyaság, a srác orvos akar lenni és az orvosin van, a húga pedig jogász, és a pálya nyitva van előtte, mert ritka értelmes. A családi viszonyok nagyon jók. Így, ilyen körülmények mellett, és persze ha tetszik a srác, nekem nem lenne gondom. Ellenben undorítónak találom a putriban lakó, környezetükre és önmagukra igénytelen, ámde piercinggel tele lévő, a családjukkal s gyermekükkel nem foglalkozó, tanulásra és munkára nem fogható, és füves cigiző, drogozó,bandázó cigányokat.
2010. jan. 24. 12:13
 23/308 anonim ***** válasza:
71%
Soha se járnék cigánnyal! Magyar a magyarral!!! Eleve undorítónak tartom a szokásaikat, életmódjukat, igénytelenségüket meg hogy mindegyik egy bunkó p*cs. Meg büdösek, lopnak, csalnak, hazudnak!!!! Lehetne még sorolni a rossz jelzőket...sajnos én itt ahol élek csak ilyen cigókkal találkoztam!!
2010. jan. 24. 12:18
 24/308 anonim ***** válasza:
79%

Hogy lehet ennyi harag bennünk??

Ezek a mocskosok miatt nem lehet nálunk kimenni 8 után az utcára, mert ölnek, lopnak!!!

Rohadjatok meg mind!!!

2010. jan. 24. 12:19
 25/308 anonim ***** válasza:
76%

Én járnék cigány lánnyal, ha nem zavarná, hogy igényesen tisztán és normálisan kell élni.

Ha nem zavarná, hogy dolgozni kell, és tanulni, hogy tisztán tartani a környezetet, a gyereket nevelni kell.

Ha nem zavarná, hogy jobbikos vagyok. Akkor miért ne?

Nem vagyok én rasszista!

Nem a bőrszín zavar, hanem a kulturális különbség!

2010. jan. 24. 12:20
 26/308 anonim ***** válasza:
27%
11:50es vagyok..msn címet azér t nem osztogatok van barátom=)):) amugy vicces h itt lökitek az irtjátok a cigányt szöveget, de lujza utca sőőt még a 8 felé se sokan toljátok magatokat, max nagy csöndben....és mondom engem eddig csak olyanok támadtak be akik fehérek mint a seggem... ezzel annyit akarok mondani, hogy nem szeretem azokat akik gép mögött emberkednek.
2010. jan. 24. 12:21
 27/308 anonim ***** válasza:
33%
A kérdező a "Csajok!" megszólítást használta, kíváncsi lennék, a válaszolók hány %-a volt ehhez képest pasi :D Sok meleg... :S Na mind1, amúgy én járnék romával, ha olyan lenne a személyisége, amilyen nekem megfelelő. A sok rasszista meg dögölne meg ott ahol van. Sz*r ez az ország úgy, ahogy van :(
2010. jan. 24. 12:22
 28/308 anonim ***** válasza:
77%

"de lujza utca sőőt még a 8 felé se sokan toljátok magatokat, max nagy csöndben"

ja, majd persze, odaállítok egymagam a cigány csürhéd közepébe igaz? nem mindenki olyan hülye mint a kedvenceid

"és mondom engem eddig csak olyanok támadtak be akik fehérek mint a seggem"

ilyen stílussal és ilyen baráti körrel ne is csodálkozz

"ezzel annyit akarok mondani, hogy nem szeretem azokat akik gép mögött emberkednek"

tudod, van olyan hogy intelligencia. Ha megverek egy cigányt,a ttól nem lesz jobb a világ. a szervezett népirtás állami szinten, az már valami. nem kell sokat várni már rá.

Rohadjatok meg, genetikai hulladék, élősködő parazita fattyú faj, ennyi vagytok. A magyarok 80%-a utál titeket, és akkor is, ha épp fehérek vagytok, fajáruló férgek. JObb lenne, ha visszavennétek a pofátokból, mert úgy jártok megint mint '44-45-ben....

2010. jan. 24. 12:27
 29/308 anonim ***** válasza:
69%
attól függ milyen cigány.ha "raj" és olyan tipikus,akkor nem,mert félnék.főleg hogy elég sokszor megbántok pasikat akaratomon kívül... szóval ugy nem.de hogyha teljesen normális,a családja is,csak éppen cigány felmenői vannak,akkor igen
2010. jan. 24. 12:32
 30/308 anonim ***** válasza:
63%

Nem járnék soha cigánnyal. hadd ne kelljen ecsetelnem miért.

24 L

2010. jan. 24. 12:36
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!