Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti járnátok egy cigánnyal?
Figyelt kérdés
Magyar és cigány kőzül mejiket választanátok?
Mível job példáúl egy magyar mint egy cigány?
1 cigány fiú.
2010. jan. 24. 11:38
302/308 anonim válasza:
SOHA A BÜDÖS ÉLETBE.
SOHA.
SOHA.
remélem elég érthetően fogalmaztam:$ bocsi a helyesírási hibákért:$ xD=DD
303/308 anonim válasza:
Igen, járnék. Nem ezen múlna. Ha a szüleimnek nem tetszene, az sem izgatna igazán, ez az én döntésem,és az ember elsősorban a párja mellett áll ki. (Egyébként ez csak hipotetikus, mert a szüleimet sem zavarná.)
egy örmény-zsidó lány :)
304/308 anonim válasza:
Én igazából azt nem bírom felfogni, hogy egyes magyarok miért akadnak fel azon, hogy más magyarok szidják a cigányokat? O.o Logikátlan...
305/308 anonim válasza:
Számomra az a nő/lány aki képes kavarni egy rohadt korcs cigánnyal az ugyanolyan hulladék. Döglene meg az összes...
Tőlem meg ne várja senki a tiszteletet a kivételnek, mert nem ismerek kivételt.
306/308 anonim válasza:
Rohadj meg ott ahol vagy gusztustalan kis sz*r FUJ enyi vagy :D XDD
307/308 Sertés válasza:
Ha egy eccerű tini hp. volnék, aki idegesíteni akarja az apját és örül, hogy mindenki megnézi őket az utcán, akkor talán. Sajnos rengeteg ilyen kis szutyok van manapság… És hogy miben „jobb” egy cigány? Mivel ostobább, könnyebben kiismerhető, nem humorizál érthetetlenül, csak hízeleg tőmondatokban, így végre 90-es IQ-val is érezheti magát az ember valakinek mellette…
308/308 Trilax válasza:
Mocskok :3 :3 Szerintem is elég undorító ha egy magyar lány jár egy c-típusú állampolgárral.Vagy mivel....Azért mert az összes cigány fiúnak benne van a vérében a szenny és a szar!!!Eléggé fejbe kéne lőni azt a magyar lány,aki beszennyezi a magyar nevet.Mivel jobb egy magyar fiú MAGYAR és nem is kell más indok....Azért mert van némelyik,gazdag,kockahasú cigány attól még nem normális.Egyszer mondta a tanárom... 1 sor cigány 1 sor tűz :3 :3 Nem vagyok rasszista csak, azért nem kéne keveredni!!!!! A magyart is utálom aki cigánnyal jár.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!