Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Ti járnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ti járnátok egy cigánnyal?

Figyelt kérdés

Magyar és cigány kőzül mejiket választanátok?

Mível job példáúl egy magyar mint egy cigány?

1 cigány fiú.

2010. jan. 24. 11:38
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯
 221/308 anonim ***** válasza:
100%

Ez a válasz megfogalmazás férfit sejtet tényleg?? Na ezt sem mondták még...

"Ezt szerintem azért mondja, mert rosszul eshetett neki amiket írtatok. Az országunk meg tudtommal közös. Nem nyalok senkinek, de gyűlölöm a rasszizmust. A kérdezőnek még azt szeretném mondani, hogy ez a gyakorikerdesek.hu oldal csak, ez nem a világ, az, hogy itt egy két ember többször is ír, valójában gondolom szó sincs 100 feletti különböző íróról itt... szóval ez nem a világ, ez csak egy olyan oldal ahol többségben vannak azok akik másokat bántanak, anélkül, hogy ismernék.

Ha szerelmes lesz beléd egy magyar lány teljesen mindegy lesz neki, hogy cigány vagy e vagy sem, sőt lehet, hogy direkt előny. Ha választania kell egy lánynak 2 fiú közt, akik közül az egyik cigány a másik magyar, szerintem hallgassona szívére és válassza azt akibe szerelmes, mert akkor lesz boldog, nem az számít cigány e vagy magyar. Találd meg az igazit és legyél boldog! Azzal meg, hogy itt ki mit hogyan írogat az legyen a legkisebb gond, semmit sem jelent."

2010. jan. 30. 13:14
 222/308 anonim ***** válasza:
100%

Üdv!

9:45

Bevallom őszintén, azt hittem, bár nem tudom miért.

Bocsánat a faragatlan fogalmazásért.

( fejére hamut szóró és magát nagyon röstellő emotikon )

Tisztelettel: Krentz

2010. jan. 30. 13:27
 223/308 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baj. :)
2010. jan. 30. 13:34
 224/308 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy kinek...
2010. jan. 30. 14:04
 225/308 anonim ***** válasza:
84%
F*szt közös az országunk! Magyarország a magyaroké! Cigányoké India..bár szerintem onnan is kiraknák ezt a putris bandát!
2010. jan. 30. 15:04
 226/308 anonim ***** válasza:
83%
Én romalánnyal jártam, sőt feleségül is vettem már, ill. 2 gyerek már van, csak a szülei is sűrgetnek hogy még tervezzünk több gyereket. Már én nem akarok, ebből van most a vita. Nem merném elhagyni a lányt sem. Megszokni vagy megszökni.
2010. jan. 30. 16:16
 227/308 anonim ***** válasza:
63%

Én meg magyar lány vagyok és egy roma fiúba vagyok szerelmes, csak épp nem viszonozza, reménytelen :(

Szerintem próbáld megbeszélni a feleségeddel, hogy te ennyi gyereket szeretnél, hogy te kétgyerekes családot szeretnél. A romáknál általában nagycsalád van, ez is szép szerintem, de próbáld vele, és a családjával megbeszélni, és kérd, hogy vegyék figyelembe, hogy te mire vágysz.

2010. jan. 30. 16:55
 228/308 anonim ***** válasza:
61%

Te nem vagy magyar, csak magyarnak születtél, de nem igazán érdemled ki, hogy használd is magadra.

Amúgy meg egy kedves dal jutott eszembe az Archívumtól:

"Elfogott az undor, mikor megláttalak

A partneredet biztos megégette a nap

Egy barna és egy fehér, nagyon rosszul mutat

Boldog voltál mikor neki adtad magad

Fajáruló vagy, nicns büszkeség benned

Elárultad a fajod és könnyedén megtetted

Fehér a te bőröd, de belül sötét vagy

K*rvának születtél, ezt ne is tagadd

Hogy szar cigó a párod nem érdekel téged

Csak egy dolog számít a mérete a lényeg

A félvér kölyköd bűzlik, s buta mint a szőnyeg

Igénytelen r*banc, rosszl vagyok tőled

Hová fordulsz akkor, ha egyszer vége lesz?

Senkinek nem kellesz és semmit nem tehetsz

Mert emlékezni fogok mindig a pofádra

Csomagolj és költözz a majmok hazájába"

2010. jan. 30. 17:14
 229/308 anonim ***** válasza:
81%
Nem tudom kinek szántad ezt a versszerű dolgot, de az,h ogy valaki k.rva mert egy roma származású fiúba szerelmes??? Mivan? Én egy olyan lány vagyok aki még szűz, és csak házasság után adnám oda magam! Legalábbis ezt tartom már jó ideje, lassan már túl régóta is...
2010. jan. 30. 17:23
 230/308 anonim ***** válasza:

Én meg szeretettel küldöm minden cigánynak ezt a dalt:

http://www.youtube.com/watch?v=Kg5_QS0BgT0

2010. jan. 30. 18:07
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!