Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti járnátok egy cigánnyal?
Figyelt kérdés
Magyar és cigány kőzül mejiket választanátok?
Mível job példáúl egy magyar mint egy cigány?
1 cigány fiú.
2010. jan. 24. 11:38
201/308 anonim válasza:
De van erre egy kifejezés: Hülyeség!
Kérdezőnek: Tanuld már meg hogy egy ország nevét nagybetűvel írjuk. Ennyit még a legbutább alsós is tud, ennél azért nálad sem lehet alacsonyabb a szint. A többi helyesírási hibádat már nem is említem, nem lehet valakitől többet elvárni, mint amire a műveletlenség miatt képes...
203/308 anonim válasza:
Hű, pofa be, most halálra ijedtem...::)))))))))))))))
205/308 anonim válasza:
Itten? Nem, ottan vótam az ágyamba:))))) Vagy nálad még itten éjszaka van?:)
206/308 anonim válasza:
Viszont édes komment. Olyan cuki vagy, mikor így fejezed ki magad.
207/308 anonim válasza:
Nem értem mért csodálkozik bár ki is hogy miért utáljuk a cigányokat. Látjátok a kérdező is milyen kulturáltan tudja kifejezni magát!
209/308 anonim válasza:
De bizony igaz, a belinkelt képen az zsidólány, amerikai zsidó színésznő
210/308 anonim válasza:
Kérdező, akaszd már fel magad a büdös putridban, de előtte lődd le a "családod"!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!