Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti járnátok egy cigánnyal?
Magyar és cigány kőzül mejiket választanátok?
Mível job példáúl egy magyar mint egy cigány?
1 cigány fiú.
A kérdező írta:
"Éljenek a cigányok és mijénk lesz az országótok."
Én ezek után csak a nagy cigányvédőkhöz fordulnék? ILYENKOR HOL VAGYTOK? HOVA TŰNTETEK? Na most miért nem olyan nagy a pofátok? Ratyik
Na mi van ti szerencsétlen cigányvédő vonósok?:DD
Erre nem tudtok mit írni, ugye?:D
"A mocskolódás mellett legalább néha használjátok az eszeteket ha van..."
A cigánygyerek kommentjére regaálj te nyomi, ne a mienkére! Ja, hogy arra nem tudsz mert pofára estél és kiderült hogy nyilvánvaló hülyeség amiket eddig írtál? Hát ez tényleg gáz, te szerencsétlen :D
A kérdező kommentjére írtam, hogy a hülyeségre kár reagálni, márpedig az ő gondolkodása az. Nem az hogy nem tudok, csak kár rá pocsékolni a szót, írtam feljebb is, ha tudsz olvasni, láthatod.
Amúgy arra reagálok amire akarok, ezért még kár minősíteni, ezzel csak magadat jellemzed...
A kérdező kommentje:
majd ti dolgoztók
Szerinted lesz olyan hülye magyar aki itt maradna? Pfff...:D
Persze ilyen nem fog megtörténni hogy majd ti "elfoglaljátok" az országot mi ez ba*dmeg egy számítógépes játék?XD Majd a jobbik elejét veszi a dolognak és egyből nem lesz ekkora pofátok!
Üdv!
9:02
Nem írtam, hogy baj lenne a bölcsész mivoltod!
Nem forgattam ki a szavaidat!
Az utolsó két mondatom aktuális!
Kérdező:
Elhamarkodottan ítéltem. Az utolsó néhány kommented fényt derít arra hogy nem tartozol bele abba a bizonyos 100000-be.
Tisztelettel: Krentz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!