Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Ti járnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ti járnátok egy cigánnyal?

Figyelt kérdés

Magyar és cigány kőzül mejiket választanátok?

Mível job példáúl egy magyar mint egy cigány?

1 cigány fiú.

2010. jan. 24. 11:38
 271/308 anonim ***** válasza:
7%

Hát én biztos soha nem járnék cigánnyal, mert undorítóak, primitívek és büdösek. És nálunk is már szinte félni kell este, ha kimegyünk az utcára, nehogy kiraboljanak vagy bántsanak vagy akármi. A barátom nem is enged ki este egyedül az utcára, mert félt.

Ja, nem beszélve arról, hogy a féltestvéremet, aki lány, kirabolták és majdnem megkéselték a cigányok. Szerencsére nem lett baja, mert odaadta nekik a cuccait és elfutott. De mesélte, hogy ott a környékükün szintén ki akartak rabolni egy lányt, aki nem akarta odaadni az ékszereit és őt tényleg meg is késelték. Na most ezek után ne gyűlöljük a cigányokat? Amikor félni kell tőlük? Az biztos, hogy én bottal se szívesen nyúlnék hozzájuk, inkább ahogy tudom, elkerülöm őket.

20/L

2010. febr. 8. 12:33
 272/308 anonim ***** válasza:
76%
Ne provokáld őket.
2010. febr. 8. 12:37
 273/308 anonim ***** válasza:
attól függ olyan-e mint te mert, ha igen hozzá se szólnék.
2010. febr. 8. 14:26
 274/308 anonim ***** válasza:
Kihez.?
2010. febr. 8. 15:44
 275/308 A kérdező kommentje:

12:33

jól teték,én is meg szúrkáltam vólna a tesódat a hülyűkben.

meg kel mutatni ki az erőseb enyi.

2010. febr. 8. 15:47
 276/308 anonim ***** válasza:
Itt vagy még testvér? Már azt hittük, hogy olajra léptél. Már csak ne menj el szó nélkül. :-)
2010. febr. 8. 15:52
 277/308 anonim ***** válasza:
Hogy rohadnál meg kérdező. Inkább titeket és az összes ilyen mocskos szemétládát kellene leszúrni, nem a normális embereket. Te megérdemelnéd, hogy leszúrjanak, de a féltestvérem nem. Látod, az ilyenek miatt utálunk titeket. Nektek ez tök természetes dolog, hogy valakit csak úgy kiraboltok az utcán, megvertek és megkéseltek. Börtönben kéne megrohadnotok mindnyájatoknak.
2010. febr. 8. 15:57
 278/308 A kérdező kommentje:
akkor megyek börtönbe legaláb nem kel dolgózni
2010. febr. 8. 15:59
 279/308 anonim ***** válasza:

Én is azt gondolom, a börtönben adnak enni-inni, az orvosi kezelés ingyen van és annyit alhatok amennyit akarok, nincs rezsi költség, még cigit is adnak.

Szeressük egymást gyerekek.

2010. febr. 8. 16:09
 280/308 A kérdező kommentje:
te roma vagy tesó?
2010. febr. 8. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!