Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti járnátok egy cigánnyal?
Magyar és cigány kőzül mejiket választanátok?
Mível job példáúl egy magyar mint egy cigány?
1 cigány fiú.
Hát én biztos soha nem járnék cigánnyal, mert undorítóak, primitívek és büdösek. És nálunk is már szinte félni kell este, ha kimegyünk az utcára, nehogy kiraboljanak vagy bántsanak vagy akármi. A barátom nem is enged ki este egyedül az utcára, mert félt.
Ja, nem beszélve arról, hogy a féltestvéremet, aki lány, kirabolták és majdnem megkéselték a cigányok. Szerencsére nem lett baja, mert odaadta nekik a cuccait és elfutott. De mesélte, hogy ott a környékükün szintén ki akartak rabolni egy lányt, aki nem akarta odaadni az ékszereit és őt tényleg meg is késelték. Na most ezek után ne gyűlöljük a cigányokat? Amikor félni kell tőlük? Az biztos, hogy én bottal se szívesen nyúlnék hozzájuk, inkább ahogy tudom, elkerülöm őket.
20/L
12:33
jól teték,én is meg szúrkáltam vólna a tesódat a hülyűkben.
meg kel mutatni ki az erőseb enyi.
Én is azt gondolom, a börtönben adnak enni-inni, az orvosi kezelés ingyen van és annyit alhatok amennyit akarok, nincs rezsi költség, még cigit is adnak.
Szeressük egymást gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!