Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti járnátok egy cigánnyal?
Figyelt kérdés
Magyar és cigány kőzül mejiket választanátok?
Mível job példáúl egy magyar mint egy cigány?
1 cigány fiú.
2010. jan. 24. 11:38
292/308 anonim válasza:
Soha se járnék cigóval mert a 99% százaléka szenny. Eddig mégcsak eggyet láttam aki nemvolt az és ő Lakatos Atilla. De ő már idős ahoz hogy bárki is "járjon" vele XD
293/308 anonim válasza:
nekem cigány a barátom és több mint 1 éve 1ütt vagyunk !!! a szüleim nem engedik és?
295/308 anonim válasza:
nem járnék.. soha soha soha soha +o(
296/308 anonim válasza:
Dehogyisnem, csak úgy hagynád magad felcsináltatni! D
297/308 anonim válasza:
Remélem még elolvasnod a hozzászo lásokat.
Igen, járnék, meert nem a szine a fontos hanem a viselkedése.
298/308 anonim válasza:
így találomra járnál? utolsó neked tetszik ez a kultúra, viselkedés? :) mert nem úgy fejezted ki magad " ha úgy viselkedik ahogy illik akkor nem számít" de nem tudom eldönteni ilyesmit akartál-e kifejezni. hmmm
299/308 anonim válasza:
Látom szeretel szülni fekete bébit! D
300/308 anonim válasza:
Remélem még elolvasnod a hozzászo lásokat.
Igen, járnék, meert nem a szine a fontos hanem a viselkedése.
y
ezt én irtam
úgy értettem, hogy sztem az fontos egy pasiban hogy hogy viselkedik-e és hogy normális legyen, nem a szine ésris a fajtája...ja meg hogy ne ilyen putris legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!