Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Ti járnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ti járnátok egy cigánnyal?

Figyelt kérdés

Magyar és cigány kőzül mejiket választanátok?

Mível job példáúl egy magyar mint egy cigány?

1 cigány fiú.

2010. jan. 24. 11:38
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/308 anonim ***** válasza:
27%
Nem vagyok egy cigánypárti,de közöttük is akadnak rendesek,akiknek vannak elveik és céljaik!Egyébként jobban szeretik a párjukat és jobbak a szexben is!Igaz nekem csak félcigány barátom volt,de az együtt töltött idő nagyon klassz volt!:)))
2010. jan. 24. 13:56
 62/308 anonim ***** válasza:
86%
13:50 Elköltöznék ha tehetném de itt tanulok ide köt minden most nincs rá lehetőségem. Meg én mondjuk viszonylag normális környéken élek a belvárosban persze ez se biztonságos sose jövök egyedül haza éjszaka. De nem lehet az az egyetlen megoldás szerintem hogy borsodból kiköltözik az összes magyar és hagyjuk hogy a cigányok-é legyen!! Radikális változás kell ide!!!!
2010. jan. 24. 14:00
 63/308 anonim ***** válasza:
70%

Nem mert kicsit rasszista vagyok, tudom hogy nem kéne annak lennem de ez van:)

L18

2010. jan. 24. 15:20
 64/308 anonim ***** válasza:
70%
Én biztos nem
2010. jan. 24. 15:42
 65/308 anonim ***** válasza:
84%

"Nem mert kicsit rasszista vagyok, tudom hogy nem kéne annak lennem de ez van"

Nagyon is jó hogy az vagy! Ne hidd el a sok szennyet! A rasszista egy szitokszó lett, de az eredeti jelentése nem ez! Aki a rasszok létezését tagadja, az a genetikát is tagadhatná ennyi erővel! A rasszizmusban nincs alá-fölé rendeltségi viszony, csak elkülönülés! Nagyon helyesen!

Szárnyalljon újra Szálasi eszméje!

2010. jan. 24. 15:45
 66/308 anonim ***** válasza:
83%

15.20as vagyok.Szerintem az a durva a mai világban hogy több joga van egy nem magyarnak mint egy magyarnak a saját országunkban.Kapják a különböző segélyeket meg támogatásokat csak azért mert nem magyarok( itt a cigányokra gondolok) mivel sokan nem is dolgoznak( persze vannak kivételek elvétve).

L18

2010. jan. 24. 16:00
 67/308 A kérdező kommentje:
A magyarok közűl mind dolgózik?
2010. jan. 24. 16:03
 68/308 anonim ***** válasza:
87%
Hát nem, de biztosan több mint cigányból.
2010. jan. 24. 16:05
 69/308 anonim ***** válasza:
86%
Nem mind de a munkaképes lakosság nagyobb része dolgozik vagy próbál dolgozni csak nincs lehetőség különben miből tartanánk el ezt a sok cigányt ha senki se dolgozna??? A cigányok viszont nem is akarnak dolgozni!!! Vagy azt mondják hogy szeretnének de nem veszik fel sehova őket hát basszus 5 általánossal vagy még annyival se ne is csodálkozzanak!!!
2010. jan. 24. 16:08
 70/308 anonim ***** válasza:
66%
Nekem a most jelenlegi pasim cigány és engem nem érdekel ki mit mond,igaz néha féltékeny de én is az vagyok néha rá szal..kinek a pap kinek a papné.
2010. jan. 24. 16:09
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!