Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A srác akivel randiztam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A srác akivel randiztam nagyon kedves, aranyos volt. Most hogy dobott akkor tuskó hogy nem igaz. Ez az igazi oldala?

Figyelt kérdés
Eleinte annyira figyelmes volt hogy mondom ez egy álompasi. Figyelmes, udvarias, nem nyomult, mindig azon volt hogy a kedvembe járjon. Összevesztünk, vagyis szóltam egy rossz mondatot és akkora bunkó lett hogy nem igaz. Írt egy bunkó sms-t és nem köszön, nem szól hozzám. Mindig ilyen volt? A kedvesség csak álca amíg akart valamit?
2013. máj. 6. 07:46
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim ***** válasza:

"És igen simán dobta őket. Most nem az, de egyik exnője sincs fent neki facebookon. Ő maga mondta hogy mind le van neki tiltva. Mert hogy zaklatják őt :D (Most én is azt csinálom :D Tényleg Rose leszek :D de neeem ) szóval ugye ő jön ki jól mindenből, mert ő dobja őket, de a lányok zaklatják...."

A legfontosabb amit az utóbbi két évben megtanultam az az, hogy tudni kell veszíteni is. Van amikor pókerezünk és az ász párt is el kell dobni mert a másiknál ott egy drill... Engem is régebben zavart, ha dobtak, vagy nem én dobtam, de ez mind baromság a lényeg hogy jól érezzük magunkat.

Ami meg a szokásokat illeti az is hülyeség. Nem erről kéne szólnia. Akkor kell csókolózni, szexelni amikor már mindkét fél akarja és kívánja egymást.

Én férfi létemre is visszautasítom, ha egy lány csak úgy ismeretlenül rám mászna, mert nekem is kell bizalom és vonzalom. Volt már rá példa, hogy leállítottam valakit mert még nem ismertem régebben szégyelltem, meg féltem, hogy a haverok melegnek néznek, de végül is a dolog rólam szól az én életem és nem érdekel. Igazából innentől kezdve az ismerőseimet sem, mert látják, hogy nem foglalkozok azzal ,hogy mit gondolnak rólam.

Én is először megismerem az adott lányt, majd ha már kellőképp megbízok benne és vonzónak találom akkor lépek tovább, és ez igazából egy jó szűrő is, aki nem türelmes az kiesik a játékból.

2013. máj. 6. 16:26
 62/68 anonim ***** válasza:

"Ő maga mondta hogy mind le van neki tiltva. Mert hogy zaklatják őt :D (Most én is azt csinálom :D Tényleg Rose leszek :D de neeem ) szóval ugye ő jön ki jól mindenből, mert ő dobja őket, de a lányok zaklatják...."

Na, akkor ez tisztázásra szorul. Az egy dolog, hogy avval mosakszik, hogy a nők zaklatják. Neki kellemetlen szitukból menekül, ez történik, és még valami. A Szavakkal verve c. könyvet olvasd el, az szól a szóbeli bántalmazás formáiról. Ezek közül 2 az, hogy valaki nem hajlandó beszélni - olyan esetben, amikor pedig kéne. A Te életedre, sorsodra erősen ható, Téged érintő informácók megismeréséhez jogod van, tehát ilyen esetben a beszélgetés akadályozása bántalmazás.

Érdemes elolvasni a könyvet, hogy az embert ne lehessen megzavarni avval, hogy őt vádolják valamivel, amit éppen ellene követnek el.

2013. máj. 6. 17:42
 63/68 A kérdező kommentje:
61-re: én nála azért éreztem azt hogy ő talán most más lesz, hogy tényleg akar engem és nem hátsó szándéka van, mert türelmes volt. Az 5.-ik randin volt csók, de az is csak sima volt. Mondjuk furán érintett mert azelőtt életemben egyszer kaptam csókot kb 15 évesen, szóval elég régen...És látta is rajtam hogy valami nem jó. És rögtön azzal jött hogy "Mi a baj? Velem van baj? Korai? Nem akarod még?" Tudom milyen, de mondom velem nagyon rendes volt. Elmondtam mi van, és nagyon jól fogadta, utána már nem erőltette. Ezért is gondoltam hogy mekkora tapasztalata van, meg simán ott hagyhatna, de kitartó velem, türelmes, rendes. És nekem ez nagyon sokat jelentett. Ezzel fogott meg engem.
2013. máj. 6. 17:57
 64/68 A kérdező kommentje:

62: Igen engem is ez idegesít. Hogy miért nem mondta el mi baja van velem. Mondta volna meg hogy lassú csiga a tempód én nem ehhez vagyok hozzászokva, unalmas vagy, találtam mást, vagy tőlem azt is mondhatta volna hogy egy frigid penészvirág vagyok, csak mondta volna el. De milyen már ez hogy semmi magyarázat?

De amúgy én azt sem értem minek utazott miattam egy csomót, hazakísért, kigyalogolt hozzám 3-szor is, átjött hozzám és semmi sem történt. Elvitt ide-oda (mozi, teázó, kajálás, séta) felrakott engem mindig a buszomra stb .Lehet csak próbálom magam győzködni, de én teljesen azt hittem akar engem...

2013. máj. 6. 18:02
 65/68 A kérdező kommentje:

Egyébként sms-ben ez volt az utolsó kommunikáció tőle:

"Semmit sem tudsz rólam és arról hogy miért nem értem rá veled lenni, de kiagyalod hogy mi van velem. Nekem erre nincs szükségem, tipikus nő vagy" Ez is iylen lelki zsarolásos dolog lehet....Jó mondjuk lehet tényleg van valami gondja de vagyok annyira empatikus hogy megértsem ha elmondja. Valami gondja mondjuk biztos van otthon, mert utál otthon lenni, a szüleiről alig mondott valamit csak amit muszáj. Tavaly el akart költözni albérletbe is.

2013. máj. 6. 18:53
 66/68 anonim ***** válasza:

"Semmit sem tudsz rólam és arról hogy miért nem értem rá veled lenni, de kiagyalod hogy mi van velem. Nekem erre nincs szükségem, tipikus nő vagy"

- bakker, simán visszaírnék, hogy ne haragudj, azért akartalak szerelmemnek, mert azt hittem, hetero vagy. De már vili, hogy baj, ha valaki nő.

2013. máj. 7. 00:48
 67/68 A kérdező kommentje:

Ő arra értette hogy tipikus női dolog hogy kiagyalok dolgokat. Szerintem nem merte azt írni hogy tipikus női hisztit csináltam, és ez egy finomabb megfogalmazás.

De gondolkodom nem tudom mit rontottam el...Lehet eleinte ő mint nő úgy nézett rám, talán látott bennem valamit és aztán szép lassan kiábrándult belőlem. Lehet a vége felé már nem is akart tőlem semmit, azért hanyagolt el. Max barátságot. De annyi lánybarátja van évekkel ezelőttről, hogy nem hiszem hogy pont engem akart volna +1 barátnak.

De ha már konkrétan kimondta hogy milyen tervei lennének (ugye szex a későbbiekben stb) akkor hogyne úgy mentem volna bele mint kapcsolat. Azért gondolom ez is megérthető...

2013. máj. 7. 08:31
 68/68 A kérdező kommentje:

Kedvencem:

Utolsó találkozásunkkor DVD-t néztünk. Nem történt semmi mert nagyon beteg volt, kicsit lázas stb. csók sem volt. Akkor is csak azért jött át betegen mert besértődtem hogy az előző találkozót lemondta, és azt hittem hazudik a betegségről. Hozzáteszem akkor is már 2 hete nem találkoztunk mert mindig közbejött valami neki. 2 hét nem találkozás után írt, hogy beteg nem tud átjönni. Mondom oké, ahogy érzed...Na és akkor írt 2 nappal később hogy átjönne de még most beteg.

És miután elment írt nekem egy üzenetet hogy:

De utálok beteg lenni, mert különben milyen jó lett volna téged ölelgetni és ha odabújsz hozzám a film közben. Na nem baj, majd máskor ha megengeded megölelgetlek. Köszönöm a vendéglátást, nagyon örülök hogy láttalak. 30 perce váltunk el, de már most hiányzol....

Én annyira nem értem hogy:

1. Vagy csak szédített tényleg

2. Érzett irántam valamit és mégis megutált volna ennyire?

2013. máj. 7. 09:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!