Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A srác akivel randiztam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A srác akivel randiztam nagyon kedves, aranyos volt. Most hogy dobott akkor tuskó hogy nem igaz. Ez az igazi oldala?

Figyelt kérdés
Eleinte annyira figyelmes volt hogy mondom ez egy álompasi. Figyelmes, udvarias, nem nyomult, mindig azon volt hogy a kedvembe járjon. Összevesztünk, vagyis szóltam egy rossz mondatot és akkora bunkó lett hogy nem igaz. Írt egy bunkó sms-t és nem köszön, nem szól hozzám. Mindig ilyen volt? A kedvesség csak álca amíg akart valamit?
2013. máj. 6. 07:46
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 anonim ***** válasza:
Ez a gyerek egy bunkó. Az elején is bunkó volt, csak feltételezem nem vetted észre, mert jól néz ki.
2013. máj. 6. 08:24
 22/68 A kérdező kommentje:
16: na igen az a jó neki ha nem piszkálják, ha az van amit ő akar. De ha valami olyat szólnak neki ami ellenkezik azzal amit ő akar vagy szóvá tesznek valamit, akkor inkább lelép. Addig voltam jó neki amíg "Van kedved sétálni velem?" és én mentem, de ha én mondtam hogy "Péntek este nem érsz rá velem lenni?" akkor az nem volt neki jó soha.
2013. máj. 6. 08:25
 23/68 anonim ***** válasza:
Valószínű, h nem lesz neki soha tartós kapcsolata. Ilyen típus, nem hiszem, h ennyi idősen megváltozna. Keress más pasit.
2013. máj. 6. 08:30
 24/68 A kérdező kommentje:
Persze legyen a barátaival. De akkor már 2 hete mondogatta hogy mikor találkozzunk, mert 2 hete nem láttam őt. Ő írt nekem hogy "Remélem hétvégén már láthatlak majd megírom mikor jó nekem" mondom én is remélem és várom majd hogy írj. Ez volt kedden. Várok, várok...semmi. Elmúlt a hétvége (vasárnap este) és látom hogy egy képet feltöltött face-re ahogy egy fürdőruhás lányhaverjával napozik a Margit szigeten. Tudom hogy csak haverok, de miért vele van? Persze legyen vele is, de akkor ne mondja hogy veled leszek hétvégén. Ha találkoztunk volna szerda este akkor pl akkor okés de így....És akkor hiteget hogy hétvégén találkozunk.
2013. máj. 6. 08:31
 25/68 anonim ***** válasza:
24: Teljesen együttérzek Veled, én is így gondolom. Felelőtlenséget mutat.
2013. máj. 6. 08:33
 26/68 anonim ***** válasza:
Szerintem felejtsd el! Csúnya szó, de csak tárgyként használt téged, ez egyértelmű.
2013. máj. 6. 08:34
 27/68 anonim ***** válasza:
Inkább örülj, hogy ez már kiderült, akár mostanában is lehetne, hogy szerelmeskedés után nem kérdi meg, hogy nem maradtál-e terhes, ami pedig alap figyelmesség azért, merthogy ketten voltatok együtt az ágyban is. Az eddig elmondottak alapján vajon ilyenkor mi volna tőle várható?...
2013. máj. 6. 08:34
 28/68 A kérdező kommentje:

Igen ő a nőket is kb tárgyként kezeli. Mint megtudtam az utóbbi 2-3 évben nem volt neki kapcsolata csak szex. Gondolom azok nem nyafogtak rajta hogy "Találkozzunk hiányzol". Mert hogy ő ezt nem bírja. 3 hosszútávú volt neki régebben, de minddel az volt a baja hogy a lányok hiányolták őt, gyakrabban akartak vele találkozni. De most ez akkora baj?

3 hónapig találkozgattunk, sztem normális dolog hogy én nőként már éreztem iránta valami kötődés szerűt, hogy érzelmeim voltak felé és gyakrabban akartam őt látni nem hetente 1 vagy 2 hetente 1 alkalommal...

2013. máj. 6. 08:47
 29/68 A kérdező kommentje:
Lefekvésig nem jutottunk, habár én megtettem volna vele. Mert én érzek iránta valamit.Ez a fura vagy nem fura, hogy eleinte ő tepert értem, de én semmit sem éreztem. Az első 2 randiról úgy jöttem el hogy "Ránézek és semmi, mintha egy székre néznék" de kedves volt és udvarias mondom adok még egy esélyt. És a 3. randin mozdult meg bennem valami. És így egyre jobban mélyültek az érzéseim iránta. De ezek szerint ő semmit sem érzett...
2013. máj. 6. 08:51
 30/68 anonim ***** válasza:
A célja akkor csak az volt, h meghódítson. És még egy strigula.
2013. máj. 6. 09:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!