Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A srác akivel randiztam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A srác akivel randiztam nagyon kedves, aranyos volt. Most hogy dobott akkor tuskó hogy nem igaz. Ez az igazi oldala?

Figyelt kérdés
Eleinte annyira figyelmes volt hogy mondom ez egy álompasi. Figyelmes, udvarias, nem nyomult, mindig azon volt hogy a kedvembe járjon. Összevesztünk, vagyis szóltam egy rossz mondatot és akkora bunkó lett hogy nem igaz. Írt egy bunkó sms-t és nem köszön, nem szól hozzám. Mindig ilyen volt? A kedvesség csak álca amíg akart valamit?
2013. máj. 6. 07:46
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 A kérdező kommentje:

Nem mert letiltott facebookon, mail címet meg nem tudok, írtam sms-t de nem válaszol. Egy közös ismerősnek elmondtam mi van, és azt mondta hogy az utóbbi időben nem is látta őt hónapok óta, mert el van veszve teljesen nincs ideje semmire. Meg hogy érzékeny természetű, nem bírja ha számonkérőek vele. Hozzátette hogy "én hónapok óta nem találkoztam vele de mégsem kérek rajta számon semmit, biztos nincs ideje" na most oké, de azért egy alakuló kapcsolat szerintem más mint egy haveri dolog. Vagy rosszul gondolom?

Ráadásul tényleg az hogy mikor személyesen találkoztunk elforgott tőlem, akkor mondjuk én is felhúztam amgam és a fejéhez vágtam hogy "Ezek szerint jól átvágtál" de nem mondott rá semmit. Meg kérdeztem tőle hogy "Akkor ennyi? Mire volt jó neked ez a 3 hónap?" De arra sem mondott semmit csak rámnézett, aztán el a távolba...

2013. máj. 6. 12:18
 42/68 anonim ***** válasza:
Hát annyit tehetsz, hogy megtanulod az ún. erőszakmentes kommunikáció fogásait. Ugyanezeket lehet mondani olyan megfogalmazásban is, hogy ne sértsen. Én is allergiás vagyok a rossz megfogalmazásra, pedig lehet, hogy csak ez a baj, de számít azért. Ő mondott Neked ilyen kritikákat valaha, mint Te neki, hasonló megfogalmazásban, adott hangot elégedetlenségnek?
2013. máj. 6. 12:25
 43/68 A kérdező kommentje:
Nem, soha...De én mondjuk mindig azt csináltam amit ő akar :D Ha neki kedve volt ahhoz hogy találkozzunk, akkor mentem, kivéve 2 alkalommal de akkor más dolgom volt tényleg. Meg tényleg aranyos voltam vele, meg kedves, mosolygós. Egyszer volt hogy szintén lemondta a találkozót az utolsó pillanatban és akkor is kicsit megsértődtem (akkor is 2 hétig nem találkoztunk) mondjuk normálisabban válaszoltam, és bocsánatot kért és másnap már szakított rám időt.
2013. máj. 6. 12:30
 44/68 anonim ***** válasza:
No, ezt kitárgyaltuk, most már tégy saját belátásod szerint.:)
2013. máj. 6. 12:34
 45/68 A kérdező kommentje:
De egyébként egy ismerősöm szerint lehet csak ürügy volt neki ez, és azért dobott ki engem. Hogy adtam neki valami indokot ami miatt megszakíthasson velem minden kapcsolatot. Lehet én csak időtöltés voltam neki mikor éppen volt egy szabad délutánja, mert mondom neki nem okoz gondot lányokat összeszedni...Aztán ki tudja: lehet talált jobbat mint én.
2013. máj. 6. 12:35
 46/68 A kérdező kommentje:
Jó, köszönöm! Egy pár hét múlva megpróbálok vele találkozni, de nem szívesen szólítom meg. Meglátom majd rajta hogy hogyan néz rám.
2013. máj. 6. 12:36
 47/68 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Írnék pár gondolatot, ha nem bánod.

Pár évvel ezelőtt hasonló cipőben jártam csak annyi különbséggel, hogy én egy lány után futottam volna, de teljesen ilyen volt, mint amilyet leírtál férfiben.

Azt tanácsolom, hogy amennyiben komoly kapcsolatra vágysz akkor ezt az urat felejtsd el, a leírtak alapján nem egy komoly és megbízható figura. Azt írtad, hogy nem érdekel, hogy hogyan bánt az előző nőivel, pedig hidd el hogy érdemes arra is figyelni, nem vagyunk kitüntetett szerepben, aki valakivel paraszt az másokkal is az.

A leírtak alapján távolról hideg fejjel szemlélve, nekem úgy tűnik, hogy az úriember csak barátkozott veled esetleg lefeküdt volna veled, de nincs elkötelezve senki iránt sem, éli nyugodtan az életét ahogy neki jól esik. El kel fogadni, hogy vannak ilyen emberek is.

Komoly kapcsolatra tőle ne számíts, ne éld bele magad, legjobb esetben lefeküdhetsz vele egy párszor, ha neked ez megfelelne csak akkor keresd, egyébként nagyon nem éri meg az ilyenbe bele menni.

Tudom, hogy nehéz lehet, mert már megkedvelted, de jobb, ha elfelejted az idő segít. Nekem anno két évbe is beletelt azt a lányt teljesen elfelejtenem én sajnos nem fogadtam meg mások tanácsát és kerestem vele a kapcsolatot.

Mindezt azért írtam le, mert korrekt lánynak tűnsz.

Szerintem keress egy olyan férfit aki tényleg téged szeretne és tedd őt boldoggá, ne fuss olyan szekér után amelyik nem akar felvenni. Nagyon csúnya pofáraesés is lehet a vége.

üdv

24f

2013. máj. 6. 13:50
 48/68 anonim ***** válasza:
Kérdező, hát azért nem okos dolog csupa olyasmit összegondolni az ügyről, ami leértékel Téged, őt meg az esetet. Ha butácskának is tűnik a viselkedése, éretlennek, attól még ő valós érzései, kínjai alapján viselkedik így, amit képtelen okosabban megoldani ennél.
2013. máj. 6. 13:53
 49/68 anonim ***** válasza:
... és ő az a fiú, akihez vonzódsz. Tiszteld az érzéseit.
2013. máj. 6. 13:55
 50/68 anonim ***** válasza:

Még valamit hozzá tennék, egy érett férfi nem szakít meg minden kapcsolatot a szerelmével,de még egy olyan lánnyal sem akitől akar valamit. Azt hiszem egyértelmű, hogy nem szeretne tőled semmi komolyat, ha akar valamit majd keres, neked semmit nem kell tenned innentől kezdve, hosszú távra főleg nem szabad tervezni ilyen sértődékeny emberekkel.

Azért az a minimum, hogy egy találkát le lehessen egyeztetni és a megbeszélt randira elmenni..

Az ilyenek random emberek, ha összefutsz velük az utcán akkor egy jót bulizhatsz velük, de két napra előre már nem szabad velük semmit sem megbeszélni.

2013. máj. 6. 14:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!