Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A srác akivel randiztam nagyon kedves, aranyos volt. Most hogy dobott akkor tuskó hogy nem igaz. Ez az igazi oldala?
Barátságnál szerintem azért több volt.
Párszor megcsókolt, megölelt olyan érzelmesebben mint a barátnőjét szokta az ember. Nem nagy dolog de telerakta szívekkel meg csókos fejekkel az üzeneteit, volt hogy úgy köszönt el tőlem hogy "csókollak". Ja és egyszer mikor szóbakerült hogy szűz vagyok, mondom ez nem gáz neked? Mert azért van akinek ez gondot okoz, mondom tisztázzuk. És azt mondta hogy "Már miért zavarna? Nincs ebben semmi. Majd ha oda jut kettőnk között a dolog..." és akkor "lefestett egy képet" szóval tervezte ő a szexet kettőnk között. Ez több volt mint barátkozás. Ráadásul azt is tudta hogy én nem vagyok kapható egyéjszakás dolgokra. Nyilán nem tudta először hogy szűz vagyok, de a jellememet ismerte.
"Barátságnál szerintem azért több volt."
Pontosabban fogalmazva számodra volt több.
-Te szívesen töltenél vele több időt, mivel nagyon bejön neked.(Ezzel általában mindenki így van) Ő nem keresi a társaságodat.
-Más lányokkal is találkozgat eközben lásd Margitszigetes sztori(Ez nem teljesen korrekt dolog).
-Ha egy férfi megszeretne hódítani valakit és komolyak a szándékai, akkor minden lehetőséget megragad, hogy vele legyen.
Igazából neked kell döntened, de jobb ha észben tartod, hogy ha tényleg szeretne tőled valamit akkor majd keresni fog.
Amennyiben egy tartós és hűséges boldog kapcsolatot szeretnél, akkor jobb , ha mást keresel.
A hasonló sztorik vége 99%-a úgy végződik, hogy "minden pasi szemét engem kihasználtak vagy minden nő egy ***a"
Ettől még lehet, hogy ő lesz életed párja, bár most én nem így látom.
Sok sikert akármi legyen is belőle!
A legjobb amit tehetsz, ha egy kicsit nem foglalkozol vele és elmész a barátnőiddel kikapcsolódni, új embereket megismerni. Majd, ha akar valamit megtalál, gondolom tudja a számodat, vagy e-mail címedet. Akkor adhatsz neki egy utolsó esélyt annyit biztosan megérdemel.
Csak arra vigyázz hogy ne légy olyan, mint a Két Pasi meg egy Kicsiből Rose :).
Na jó azért kereste ő is, csak ritkán. Mikor gondolom nem volt más dolga... Ilyenek hogy "Szia Drágám ráérsz holnap sétálni? vagy Találkozunk egy puszira?" Jó persze annyira tuti nem voltam neki fontos, de most szerintem senkivel sem akarná lekötni magát. Vagyis remélem nem én voltam neki kevés...
A lány tényleg csak haverja. Nem tudom hány éve ismerik egymást, mondjuk ettől függetlenül tényleg ha fontos lettem volna neki, velem lett volna és nem a haverjával.
De ezek tuti randik voltak, konkrétan eleinte úgy hívott el hogy "találkozzunk" oké mondom csak barátkozik. Én úgy mentem bele. És a 3 alkalommal meg már "ráérsz randizni velem?" Jó persze ez csak egy sima flört is lehetett,ismerkedés, én meg már úgy indultam bele hogy ebből kapcsolat lesz, hülye voltam na...
Meg minden randi után írt egy üzenetet hogy "Jó volt veled lenni, már most hiányzol, legszívesebben egész este téged ölelgetnélek" blabla.
Na nemár hogy ez semmi? :D Nekem pasi nem írt még mondjuk ilyet, nem tudom ezek mit jelentenek...De nekem sokat jelentenek...Vagy mondom naiv vagyok. Amúgy az vagyok igen.
"Nem tudom hány éve ismerik egymást, mondjuk ettől függetlenül tényleg ha fontos lettem volna neki, velem lett volna és nem a haverjával."
Én szerintem hasonló helyzetben elhívtalak volna téged is.
Nálunk mikor haverokkal összeülünk hozzuk a barátnőket is,illetve pár hónap, vagy hét ismeretség után a barátnő jelöltet is el lehet hívni egy baráti társaságba.
Ha jól emlékszem volt, hogy már elígérkezett neked és utána ment máshova ez így nem korrekt.
Persze én sem azt akartam mondani, hogy minden szabadidőmet csak a páromnak szentelném, de ezeket a dolgokat illik tudni kulturáltan megbeszélni ez lenne hosszú távon jelen esetben a komoly probléma.
"Na nemár hogy ez semmi? :D Nekem pasi nem írt még mondjuk ilyet, nem tudom ezek mit jelentenek...De nekem sokat jelentenek...Vagy mondom naiv vagyok. Amúgy az vagyok igen."
Attól is függ, hogy ki írja én mindig őszinte szoktam lenni és törekszem magam a megbeszélt dolgokhoz tartani.
Haverjaim többségére ez nem igaz. Szokták hülyíteni a lányokat, vagy később meggondolhatja magát valaki, hogy mégsem. Ezért kell óvatosnak lenni. Emiatt fontos az is hogy ki hogy bánt az ex- nőivel, ha azokat is simán dobta, akkor valószínű, hogy ilyen típus.
Szerintem nem vagy naiv.
Jó, hogy próbáltad megbeszélni vele a dolgokat ez normális esetben így működne.
Szerintem értékes ember vagy és ne változz meg.
Az a baj, hogy manapság a mi korosztályunkban kevés ember gondolkodik hasonlóan. Azért vannak páran és érdemesebb inkább őket megkeresni.
Most tudod pl szokás hogy első randi végén csók. Itt is több kérdésbe belefutottam hogy "Ha nem csókolod meg első randin akkor csak barát leszel" de én rosszul lennék attól ha valaki első randin meg akarna csókolni. Mert nekem ahhoz kellene valami érzelem. De tudom hogy sokaknál ez csak úgy megy hogy "kavartunk a diszkóban".
És ez a srác is mondogatta már a 2. randi után hogy "Alig bírtam magammal hogy megcsókoljalak" de nem is vettem komolyan, meg úgy csináltam mint aki nem érti. De mondom csak húzza az agyam és kinevettem. És csak az 5-en csókolt meg. Nekem addigra kellett valami érzelem vagy vonzalom vagy nem is tudom mi.
És igen simán dobta őket. Most nem az, de egyik exnője sincs fent neki facebookon. Ő maga mondta hogy mind le van neki tiltva. Mert hogy zaklatják őt :D (Most én is azt csinálom :D Tényleg Rose leszek :D de neeem ) szóval ugye ő jön ki jól mindenből, mert ő dobja őket, de a lányok zaklatják....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!