Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin folyton a szexről beszélt, másodikon meg már "aranyos fiú" volt. Miért?
Figyelt kérdés
Én egy visszafogott, csendes lány vagyok. Találkozgattam egy pasival. Első randin nem történt semmi, de kb végig az volt a témája hogy "a volt csajomat most is megd*gnám" meg hogy "Lefeküdtem 30 éves nővel is már csak idősebb csajok fognak érdekelni" meg hogy hány szexkapcsolata volt stb. Na mondom ez egy suttyó :D de elmentem vele egy 2. randira is. Na és akkor meg már kis jófiú volt: udvarias, mosolygós, tiszta angyal lett. Miért?2013. máj. 3. 23:39
1/12 anonim válasza:
Próbálkozik, hogy mivel van rád nagyobb hatással ahelyett, hogy önmagát adná...
2/12 anonim válasza:
Gondolom rájött hogy mekkora hülye volt, és próbálta kijavitani az első benyomást :)
3/12 anonim válasza:
Meg akar dugni téged is, de rájött, hogy az a stílus nem célravezető. Ezért váltott. Már a bogarat a füledbe ültette, hogy egy igazi csődör. Mostmár csak meg akar nyerni h add be a derekad
4/12 anonim válasza:
a 3-as jól mondja
fogást keres rajtad
5/12 A kérdező kommentje:
Amúgy igen nagy nőcsábász ezt tudom róla, vagyis utólag tudtam meg. Puhított engem majdnem 1 hónapig. 1 hónapig kis bújós aranyos fiúcska volt, komolyan mondom azt terveztem hogy "Na róla álmodoztam" annyira elvarázsolt ezzel a jófiús szöveggel. Mondom első randin biztos csak izgult és ezért volt hülye. Na és nem járt nálam sikerrel 1 hónap alatt és átment idiótába. De olyan szinten bunkó lett hogy megdöbbentem hogy "Jesszusom ez nem az a srác akivel 1 hónapig találkozgattam" Nagyon megdöbbentem...
2013. máj. 3. 23:46
6/12 A kérdező kommentje:
Mondjuk nem mászott rám vagy ilyesmi, de szép lassan lekopott tőlem. Vagyis lekoptatott. Egyedül azt bánom hogy én kértem tőle bocsánatot hogy nem tudtunk találkozni, és hogy emiatt szakadt meg köztünk a viszony, közben meg most utólag jövök rá hogy azért kezdett el hanyagolni, mert rájött hogy sokat kell velem bajlódnia. Szűz vagyok ennyit mondok :D
2013. máj. 3. 23:49
7/12 A kérdező kommentje:
Mondjuk nem vagyok valami népszerű a pasiknál, akkor ez egy jó pont hogy szívesen megdugna? :D Vagyis akart volna?
2013. máj. 3. 23:50
8/12 anonim válasza:
Szűzlányoknak nem ilyen pasikkal kellene kezdeni;)
9/12 A kérdező kommentje:
Tudom de olyan aranyos volt. Tényleg az volt a 2. randi óta. Én beleszerettem...Szerelmes üzenetek, becézgetések, romantikus randik elhitette velem hogy nálam nem szexre játszik. Még mondta is hogy "Te nem olyan lány vagy akit csak egy éjszakára szeretnék" én meg elhittem és mondtam neki hogy "Tudom hogy nálam nem szexre mész mert érzem" :D Jaj olyan naiv hülye voltam :DDD Olyan ciki :( De lehet az cikibb lett volna ha lefekszem vele. Mert amúgy megtettem volna...
2013. máj. 3. 23:53
10/12 anonim válasza:
Az téged minősít ha tudtad hogy az illető egy suttyó mégis elmentél vele egy második randira
Reménykedett benne hogy az első randin megdughat ha ilyenekkel dicsekszik,most pedig másik módszert alkalmaz,de mint tudjuk kár volt váltania ugyanis neked és még jópár nőnek az ilyen suttyók jönnek be
Akivel meg normálisan el lehet beszélgetni bármiről annak meg nem adtok esélyt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!