Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány "aranyosnak" nevez egy pasit ("de aranyos vagy"), az azt jelenti, hogy nem tekint rá férfiként?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 28. 11:47
1/13 anonim válasza:
Hát sztem nem azt jelenti attól függ h mire fel mondta mondtál neki vmi olyat vagy adtál neki vmit és akkor szoktam mondani h de aranyos vagy :) de ha pls azt kérdezted h h bejössz e neki és ő azt mondta h nem ,de aranyos vagy na akkor nem tekint...
3/13 anonim válasza:
nemhiszem:)
én szoktam mondani azoknak is akik bejönnek nagyon-nagyon:)
és a fiúk?:D
4/13 anonim válasza:
Én is mondtam már egy férfinak hogy "de aranyos vagy"
Mosolygott egyet rajt,és nagyon bejön nekem ő :)
5/13 anonim válasza:
Nem feltétlen.
Én a páromnak is szoktam ritkán mondani. De ő is nagyon rosszul van az "aranyos" szó hallatán. Nagyon helyes srác (számomra legalábbis). De ha alszik vagy valami olyat mond (arcot vág) nem lehet nem azt mondani hogy aranyos XD
Amúgy náluk a "de aranyos" az olyan de kedves tőled/de aranyos amit mondtál vagy egy szituációban aranyos fejet vágott.
Szóval ha nem a létedre mondta hanem mint helyzetre akkor nem azt jelenti hogy nem férfiként nézne reád csak abban a pillanatban aranyosnak tartott.
6/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2013. ápr. 28. 11:53
7/13 anonim válasza:
Az azt jelenti hogy csak egy alkalomra gondolja a fiúval.
8/13 A kérdező kommentje:
7-es, ezt miből gondolod? Mármint nem látom nagyon az összefüggést.
2013. ápr. 28. 12:02
9/13 anonim válasza:
hát én szoktam mondogatni a páromnak, hogy aranyos, mert tényleg nagyon-nagyon cuki:D és mivel sokszor mondja nekem, hogy szép vagyok,én is szeretnék 'visszakedveskedni'
10/13 anonim válasza:
Én és a barátnőim az aranyos fiúkat soha nem gondoljuk komolyra csak egy dugás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!