Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy lány "aranyosnak"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány "aranyosnak" nevez egy pasit ("de aranyos vagy"), az azt jelenti, hogy nem tekint rá férfiként?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 28. 11:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy le leszek pontozva de én egy fiúra aki bejön nekem, nem mondom hogy aranyos, a kutyám is aranyos mégse szexelnék vele :) Ha valaki kedveset, aranyosat mondott vagy csinált, akkor azt mondom, hogy kedves tőled, vagy kedves vagy, de nem azt hogy aranyos. Számomra az aranyos és a cuki jelzők nem férfiasak, ők lennének jók tesónat, vagy havernak :)
2013. ápr. 28. 12:53
 12/13 A kérdező kommentje:
Miért lennél lepontozva? Véleményeket kértem, nem azt, amit hallani akarok :)
2013. ápr. 28. 13:17
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

én nem bírom megállni, hogy nem mondjam egy fiúra, hogy aranyos,de olyankor nem arra gondolok, hogy nem férfias, inkább arra, hogy amellett, hogy férfiként tekintek rá, elragadónak találom, hogy kisfiúként is szokott viselkedni. mint pl egy aranyos mosoly. imádnivaló :D vagy ha valami nagyon kedveset mond stb

szóval szerintem lányoknál ez jó jel, akármennyire nem szeretik ezt a szót a fiúk (asszem a cuki még rosszabb :D)

2013. ápr. 28. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!