Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem olyan a legtöbb lány, mint amilyennek beállítják magukat (szende, ártatlan, kedves-aranyos pasi kell nekik és nem híres sportoló, helyes celeb pasi)?
Ez egy részlet Szepesi Nikolett sportolónőtől (nso-ról):
,,– És éppen kivel (szex, erről faggatták)?
– Sok mindenkivel. A sportolók azért nem olyan szendék, mint amilyeneknek sokan hiszik őket. Játsszuk az álszent játékokat, holott mindenki tudja, ha túl vagy az olimpiai szereplésen, utána már minden csak a buliról és a sze.ről szól.
– Az sem érdekli, milyen jelzővel fogják illetni?
– Nyilván megkapom majd, hogy könnyűvérű vagyok, de ez sem érdekel. Sokan csak eddig jutnak el a gondolkodásban, a dolgok mögé már nem néznek. Abban viszont biztos vagyok, hogy sok nő szívesen lett volna a helyemben, hiszen sokan odavannak a szexis sportolókért, a vízilabdásokért, a kajakosokért meg a kézilabdázókért, mondogatják, hogy úristen, meg hűha – hát nem hűha... És még az is lehet, hogy a sport világában én „műveltem" ezt az egészet a leggyengébben...
– Vagyis mások is...?
– Mindenki ezt csinálja. Csak nem beszélnek róla – álszent módon. Akkor sem, ha éppen a párjukat csalják meg. Mondjuk ettől én is félek kicsit, hiszen én folyamatosan párkapcsolatban éltem ezekben az időkben."
Ha neki így jó,had éljen így. Senki nem szabhatja meg neki!!
Legfőképpen ne törjön pálcát felette senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!