Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek bejönnek az olyan csajok akik a sportolástól nagyon széles a felsőtestük?
Láttam kajakos nőket meg úszó nőket, és nem hiszem hogy mond ugyan olyan lenne, de egy-kettőnek brutálisan széles a felsőteste, és vastag a karja.
Kicsit férfiasan néznek ki olyan izmosan.
Nektek bejönnek azt ilyen lányok?
3. vagyok.
1 nőnek legyen nőies alakja és ne hasonlítson 1 férfira. ez az én véleményem.:)
Na és kinél mennyi a nagyon széles?... A kajakosok és az úszók tán annyira pont nem (bár nem ismerek sokat), de a kondis csajoknak nagyon jól tud állni egy kisebb V alakú hát.
Avagy a "brutálisan nagy" nem, de a látszik, hogy edz rá, az igen. Az átlag vékony unalmas szintén nem különösebben.
hát igen sok ember mondja rájuk, hogy "sok". nagyon izmosak. de abba nem gondoltak bele, hogy talán nem azokon a lányokon túl sok az izom, hanem rajtuk túl kevés.
a válaszom: igen. ilyen lányt keresek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!