Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bejöhetek neki? (lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejöhetek neki? (lent)

Figyelt kérdés
Van egy lány aki rég óta tetszik (2 hónapja).Most hogy itt lesz a hoszuhátvége randizok vele.Őt 1 éve ismerem de sajnos csak egyszer találkoztam vele mert a szulei (legalább is az anyja) nagyon félti a fiuktól.aztán most hogy írtam neki hogy szeretnék vele találkozni először meglepődött nem értette miért is akarok vele találkozni.Itt egy apróbb utalást attam alra hogy nekem tetszik ő és szerintem megértette mert egy <3 írt vissza.Az lenne a kérdésem hogy csókról lehet szó? ő 16 én 15

2013. márc. 13. 15:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem elég nyomulósnak tűnnél így.

Nem lenne elég egy arcra puszi először aztán a 2. vagy 3. találkán csók?

2013. márc. 13. 16:08
 2/5 A kérdező kommentje:
szerintem meg egyáltalán nem nyomulós akkor lenne az ha max 2-3 hete ismerném meg facen összesen 6789 üzenetet váltottunk:).Van kérdés?
2013. márc. 13. 16:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Figyelj öcsi, nem akarlak lelombozni, de attól nem leszel pinabubus, hogy Facen beszélgetsz.

Arcra puszi, aztán majd a következő randin csók.

2013. márc. 15. 21:21
 4/5 anonim válasza:
akkor meg mi a f.szért kérdezel hogyha nem tudod elviseli a választ?
2013. márc. 15. 21:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Csók a szájára!

Abban a pillanatban dől el a hossza, amikor összeértek!

2013. márc. 24. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!