Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Decsi46 kérdése:
Egy lány tetszik nekem de aszt monta nekem hogy aranyos meg jó fej vagyok de öcsak barátként tekint rám. Nagyon el vagyok keseredve szeritetektetszek neki vagy nem?
Figyelt kérdés
2013. márc. 13. 22:54
1/11 anonim 

válasza:

meg modnta mit nem elhet ezen érteni? ha tetszenél neki akkor nem azt mondta volna hogy csak barátként tekint rád. Fogadd el lépj tovább
2/11 anonim 

válasza:

tényleg csak barát ként tekint rád szerintem tarcsd tiszteletben a döntését mert csak még job ban meg haragszik
3/11 anonim 

válasza:

en aszt mondom basszon beléd öcsem a villámlás
4/11 anonim 

válasza:

Aszt montom, hogy TCP/IP-n keresztül csapnálak pofán ha én lennék a nyelvtan tanárod.
5/11 anonim 

válasza:

Aszt montom hogy használj Magyar Helyesírás Szabályai című könyvet.
6/11 anonim 

válasza:

Friendzone. Onnan nincs kiút, bocs tesó.
7/11 anonim 

válasza:

"tarcsd"
csefy, mond hogy ez véletlen volt :D
8/11 anonim 

válasza:

Hazudott, nem tet cesz neki, az ért tekint rád csak barátként! Hiába monta, hogy lyófely vagy, mert ha így lenne akkor akart volna többet is. Ez van!
9/11 anonim 

válasza:

lény: az egészet direkt írtam úgy, ahogy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!