Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A srác akivel randiztam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A srác akivel randiztam nagyon kedves, aranyos volt. Most hogy dobott akkor tuskó hogy nem igaz. Ez az igazi oldala?

Figyelt kérdés
Eleinte annyira figyelmes volt hogy mondom ez egy álompasi. Figyelmes, udvarias, nem nyomult, mindig azon volt hogy a kedvembe járjon. Összevesztünk, vagyis szóltam egy rossz mondatot és akkora bunkó lett hogy nem igaz. Írt egy bunkó sms-t és nem köszön, nem szól hozzám. Mindig ilyen volt? A kedvesség csak álca amíg akart valamit?
2013. máj. 6. 07:46
1 2 3 4 5 6 7
 1/68 anonim ***** válasza:
Felhúzódott az előadásról a függöny:D
2013. máj. 6. 07:47
 2/68 anonim ***** válasza:
Mit szóltál rosszat, és mit reagált, és mi volt az SMS-ben?
2013. máj. 6. 07:49
 3/68 A kérdező kommentje:
És ráadásul akkora bajt nem is csináltam. Mindig azon volt hogy én mennyire aranyos lány vagyok, akiről mennyit álmodozott hogy mennyire oda van értem. És annyit mondtam hogy "Figyelj megígéred hogy találkozunk szombaton és lemondod már sokadik alkalommal. Van ennek értelme így kettőnk között folytatni szerintem te nem is gondolod komolyan" na és akkor felszívta magát hogy "Ekkora hisztis liba vagyok és elege van belőlem" ennyi. Nem szól hozzám :D Én próbáltam vele beszélni de semmi válasz...
2013. máj. 6. 07:51
 4/68 anonim ***** válasza:
Ez szimpla sebzettség. De hol a bunkóság?:)
2013. máj. 6. 07:53
 5/68 A kérdező kommentje:

Odamentem hozzá egyik nap, hogy figyelj beszéljük meg, most miért sértődtél meg. Én beismerem hogy nem kellett volna számonkérőnek lennem, de rossz hogy mindig csak várok rád te meg lemondod. Ráadásul el sem mondod hogy mi jött közbe. Ne haragudj hogy követelőztem...

De semmi!!! Nem is érdekelte mit mondok. A fülhallgató a fülében, közben zenét hallgatott, rám sem nézett mintha ott sem lennék. Levegő lettem volna...

2013. máj. 6. 07:56
 6/68 anonim ***** válasza:

5: Jaaaaajj..... hát igeeen... jellemhiba... most jött ki... sokaknak jól megy a társas kapcsolat, amíg nincsen gond, bármi, amiben bátornak kéne lenni emberileg, ahol az együttműködést kéne szem előtt tartani és az összetartozáson való munkálkodást minden más fájdalommal, sérelemmel szemben.

Sajnos nem tudható, 10 vagy 30 év múlva nem lesz-e ugyanilyen... Sajnálom.:( Úgy látom, mindent megtettél, még az elvárhatónál is bátrabb voltál, sajnos a továbbiakra nincsen hatalmad. Esetleg később megpróbálhatod, ha érzed még a késztetést a viszony rendezésére vagy a tisztázásra, de ő ilyen, erre képes most.

2013. máj. 6. 08:03
 7/68 A kérdező kommentje:
Szóval ha annyira kedvelt engem akkor miért ilyen? Nem bunkóság így elforogni tőlem meg nem hozzámszólni?
2013. máj. 6. 08:03
 8/68 anonim ***** válasza:
Tipikus pasi. Ez nem bunkoság. Gondolom 16 évesek lehettek ezt majd kinövi. sak arrol van szó, hogy megsértetted az önérzetét és igy védekezik.
2013. máj. 6. 08:04
 9/68 anonim ***** válasza:
Szerintem menj oda hozzá amikor nem zenét hallgat és akkor beszélj vele:) amugy lehet azert nem válaszolt mert olyan hangerővel hallgatta a zenét:) én is pont olyan hangerővel szoktam, hogy kizárjam a külvilágot
2013. máj. 6. 08:05
 10/68 A kérdező kommentje:
Igen amúgy ő olyan hogy nem tudja rendezni ha valami baj van. Ő maga mondta hogy "Volt csajommal összevesztem mert b*szogatott valamivel, kidobtam vagy megcsaltam. Aztán kibékültünk, de mondtam még egy rossz szó és repülsz" és a lány megint valamit szóvá tett nála, de akkor már véglegesen kidobta. De csak ilyen dolgot hogy "Töltsük együtt a délutánt ne menj focizni a haverokkal" mert amúgy ő simán megvan úgy hogy a barátnőjével heti 1 alkalommal találkozik. Gondolom az is nagy részben a szexről szólt náluk. Meg az is milyen hogy "Oké azért még utoljára megd*gtam és utána mondtam neki hogy rendben akkor vége"
2013. máj. 6. 08:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!