Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A srác akivel randiztam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A srác akivel randiztam nagyon kedves, aranyos volt. Most hogy dobott akkor tuskó hogy nem igaz. Ez az igazi oldala?

Figyelt kérdés
Eleinte annyira figyelmes volt hogy mondom ez egy álompasi. Figyelmes, udvarias, nem nyomult, mindig azon volt hogy a kedvembe járjon. Összevesztünk, vagyis szóltam egy rossz mondatot és akkora bunkó lett hogy nem igaz. Írt egy bunkó sms-t és nem köszön, nem szól hozzám. Mindig ilyen volt? A kedvesség csak álca amíg akart valamit?
2013. máj. 6. 07:46
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 anonim ***** válasza:
28: Sajnos a Te korodban én sem tudtam, hogy szeretetet elfogadni is egy képesség, és akinek ez nincs meg, az menekül előle....:)
2013. máj. 6. 09:46
 32/68 A kérdező kommentje:
Azt mondod csak le akart volna fektetni? De nem nyomult soha. Én egy visszahúzódó lány vagyok ráadásul szűz. A csókot az 5. alkalommal tette meg (mondjuk már első perctől kezdve mondogatta hogy de szeretne megcsókolni, de mondom régóta ismerjük egymást mondom biztos vannak érzelmei) voltunk kettesben is de soha semmivel sem próbálkozott. De lehet ez is csak egy stratégia volt tőle, mert tudta hogy mi az út hozzám. Kitartó volt és udvarlással csinálta. Szerelmes üzenetek, hiányzol, kedvesség, bújás, érzelmes ölelések blabla.
2013. máj. 6. 10:01
 33/68 A kérdező kommentje:

De amúgy igen kb úgy tesz mint aki nem bírja ha szeretik és ragaszkodik hozzá egy nő. Mert ugye engem is magába bolondított, de ha már kimutatom hogy szeretnék vele lenni, meg gyakrabban akarom látni, akkor az már sok...azt ne...Mondjuk ez az hogy 3 hónapig találkozgattunk. Fordított rám valamennyi időt, de én ezt kevésnek éreztem. Mert mindig csak vasárnaponként találkoztunk, vagy néha hétköznap este. 3 hónap alatt kb 10-12 alkalommal. Ha gyakrabban szakít rám időt azért célt ért volna nálam...Ezzel a ritka találkozásokkal kb olyan érzésem volt mintha mindig újra hozzá kellett volna szoknom, újra feloldódnom vele stb. Együtt voltunk 2-3 órát és mire jó lett volna vele hogy feloldódtam, laza vagyok, el is ment. És 1 hét múlva megint ez.

Vagy ez hülyeség? :)

2013. máj. 6. 10:06
 34/68 anonim ***** válasza:
Mi hülyeség?
2013. máj. 6. 10:08
 35/68 A kérdező kommentje:
Hát hogy a feloldódáshoz idő kellett. Hogy nem elég heti 1 délutánon eltöltött, 2-3 óra. És csak akkor kezdem már jól érezni magam mikor kb elköszönt.
2013. máj. 6. 10:13
 36/68 anonim ***** válasza:
Ennek nem tulajdonítanék jelentőséget.
2013. máj. 6. 10:28
 37/68 A kérdező kommentje:

És az előfordulhat hogy tényleg csak lefektetni akart volna? Van olyan hogy udvarlással, figyelmességgel próbálnak célt érni? Úgy hogy közben egyáltalán nem erőszakoskodnak?

Én randiztam már egy sráccal aki első randin megcsókolt és mikor úgy adódott hogy kettesben legyünk, elkezdett volna rám mászni. De ez akiről írok ő nem ilyen volt. Mert annyira nem értem hogy akkor mit akart. Ha lettek volna érzelmei akkor nem szakít meg velem minden kapcsolatot hanem megbeszéljük. Akkor csak valami ilyesmi célja lehetett...

2013. máj. 6. 11:02
 38/68 anonim ***** válasza:

37: Igen, van olyan.

De sose lehet tudni, ez mennyire volt az.

2013. máj. 6. 11:04
 39/68 A kérdező kommentje:
Tudom butaság de én teljesen oda vagyok érte még most is hogy ilyen...Mert megfogott engem. Mit gondoltok van esély még ezt rendbehozni? Hogy újra meg tudjuk próbálni? Vagy esélytelen?
2013. máj. 6. 12:05
 40/68 anonim ***** válasza:

Nézd, a Te oldaladon minden szociális készség megvan ehhez. Az övén vannak hiányosságok. Ha nincs megbízható közvetítőd, akkor nem látom esélyét. Esetleg ha időnként ugyanevvel a szándékkal közelítesz hozz, mondjuk havonta, negyedévente... talán felenged a páncélja.

A neten nem kommunikáltok? Mailen pl.?

Ott se válaszol?

2013. máj. 6. 12:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!