Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemtudok dönteni két srác között mert az egyik csinált egy két dolgot ő ilyen rosszfiu a másik az az igazi Aranyos jóképú srác de most mind a kettő nagyon aranyos és próbálkoznak. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok !
15 éves vagyok, és ez lenne az első olyan szituáció, hogy igazán szeretek egy fiut de csak játszott velem hoszu időn keresztül és barátnője is volt de nem mondta majd kis kihagyásal miután összeszedtem magam egy másik fiu kezdett udvarolni nagyon aranyos normális jófej és helyes. De a másik fiu szakított a barátnőjével elvileg miattam, és én mindíg is odavoltam érte mindíg megakartam szerezni magamnak mert szeretem az ugynevezett "rosszfiukat" amilyen ő is,és most nagyon nyomul. Félek, hogy megint csak játszana velem de én szeretem őt. Ezért engedem magamhoz a másik srácot hátha vele jobblenne merttudom, hogy ő nem bántana meg .
mit tegyek ?megyiket válasszam?
Nemtudok dönteni
2010. nov. 3. 12:35
1/4 anonim válasza:
Ha a "rosszfiút" szereted, akkor mi a kérdés? Lehet, hogy a másik fiú nem bántana meg téged, de te őt igen (feltéve, ha csak használnád, játszanál vele).
2/4 anonim válasza:
Amelyiküket jobban szereted. Ha a rosszfiút, akkor azt. Lehet, hogy majd megbánt, de legalább addig is jó volt vele, nem? Ha viszont meg nem tudod, hogy melyiküket szereted jobban, akkor ülj le egyedül egy csendes, nyugodt helyen és gondold át. Lehet, hogy nem jutsz semmire, de legalább könnyebb lesz a döntés, hogy melyiküket válaszd.. :) Ha pedig egyformán szereted őket, akkor az nem igaz szerelem. De te tudod. Én a helyedben a jófiút választanám, de ez én vagyok.. :D
3/4 anonim válasza:
Döntsd el mit akarsz, valaki olyat akinek volt barátnője, és veled is elszórakozgatott(nyilván nem hagyná abba, mert veled összejött..), vagy olyat aki esetleg normálisan is bánik veled? És az is más, hogyha csak egy alkalom kis flört, ilyesmi, gondolom nem egyszer volt ez. Én mostmár tényleg kezdem azt hinni, hogy a nőknek az kell, hogy kibasszanak velük, és állandóan félni kelljen, hogy hol van a barátja, meg éppen kivel csalja.. Nekem egyértelmű lenne, hogy olyan lány kell aki nem fog átverni..
4/4 anonim válasza:
Ha képes ott hagyni a barátnőjét érted..akkor lehet hogy nem szerettemár és téged szeretne. De lehet hogy ígyis úgyis szakítottak volna, és kapóra jössz indoknak, mert ez neked bitos bejön, oda leszel érte kész egy új kapcsolat. De én nem hinnék neki valamiért, talán mert csaptak már be így?:O persze ez csak az én esetem.nem mindenki egyforma:) Mindenesetre A Jófiút választanám;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!