Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Beképzelt lányok, akik megaláz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beképzelt lányok, akik megalázzák a ronda pasikat! Mondjátok már el nekem, mire jó ez nektek?!

Figyelt kérdés
Mit élveztek abban, hogy megalázzátok azt a szerencsétlent az utca kellős közepén,iskolában,stb. Csak azért, mert szépnek gondoljátok magatokat,miért kell a nem nyomulós, számotokra nem vonzó pasikat ilyen csúnyán lekoptatni? Miért nem utasítjátok el őket mondjuk, szépen,udvarias lány módjára? Most biztos azt hiszitek, hogy ezt is egy ilyen pasi kérdezi,de nem, én lány létemre nem értem ezt. :) Nem tudom felfogni mi a jó nektek ebben, növeli az egótokat? Nálam is próbálkozott már számomra "taszító" fiú, de én normálisan reagáltam, kedves voltam vele, nem csaptam patáliát az utca közepén és nem illettem sértő szavakkal, mégis megértette hogy semmi esélye. Miért nem képes a legtöbb lány így viselkedni? Magyarázza már el nekem ezt valaki. Köszi :)

2013. máj. 1. 22:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/80 anonim ***** válasza:

Ok, rendben van. Már megijedtem, hogy abba a hibába esel, mint a kinti életben sok lány, akik egy-egy erősebb ingert kiváltó fiú miatt nem veszik észre a csendesebbeket. :)

Egyébként arra gondoltam itt az előbb a hasznos-nem hasznos alatt, hogy sok lány a tudatos énje alapján ad tanácsot, mikor az ösztönénjére kellene hallgatnia. Mert én azt vettem észre, hogy a párválasztás a legtöbb lánynál az ösztönök alapján megy.

2013. máj. 17. 23:35
 72/80 anonim ***** válasza:

Pedig sokan vagyunk ilyen széles látókörűek szerencsére :D De látszik Neked a papucsállatkák kellenek :D

A nagy részetek viszont elég rossz életű és hűtlen is sajnos :( Ezek szerint Te is közéjük tartozol.

2013. máj. 17. 23:36
 73/80 anonim ***** válasza:

72% - a túl csendeset és a túl hangosat sem preferálom, szeretem az aranyközéputat :)

Van olyan lány, aki az ösztöneire hallgat, míg mást csak a józan esze érdekel.

76% -nem tudom nekem szólt-e, de ha igen : A párom koránt sem papucsállatka :D csak nem is egy vadparaszt :D Nem sajnos el kell vennem az örömödet, mert elég régóta vagyunk együtt és nem csaltam meg sőt nem is tervezem. Egy jó kapcsolatot elrontani bűn :D

2013. máj. 17. 23:42
 74/80 anonim ***** válasza:
Helyes!Barátnőid,lányismerőseid közül biztos vannak akik megtették.Ha nem,akkor nem tudsz róla :D
2013. máj. 17. 23:50
 75/80 anonim ***** válasza:
Van ismerősöm, aki megtette, nem az én dolgom, nem ítélkezhetek felette, annak ellenére, hogy én ezt elítélem. :) Mindkét nemben vannak ilyenek nem azt szerettem volna hangsúlyozni, hogy a nők tökéletesek mert dehogy. De az sem igaz, hogy mind r^banc.
2013. máj. 17. 23:58
 76/80 anonim ***** válasza:
Ezaz!De eddig úgy adtad elő,mintha azok lennének.Nem mondtam,hogy mind az,csak a nagy részük.Nők ezt is szeretik kiforgatni :D
2013. máj. 18. 00:54
 77/80 anonim ***** válasza:
Nem, te ezt akartad látni. Én azt írtam az én környezetemben nem jellemző a gazdag pasi imádat. Illetve, hogy mekkora értékük van a belső jó tulajdonságoknak. -sőt azt is írtam, hogy minden lány más. Ennek ellenére, te azt állítod, hogy én azt akartam elhitetni veled, hogy minden nő tökéletes. Nézz magadba, mert én már most látom, hogy miért nem kellesz a nőknek.
2013. máj. 18. 01:04
 78/80 anonim ***** válasza:

Te meg ezt akarod látni,hogy nem kellek.Honnan veszed?Honnan tudod,hogy nincs nőm?A környezetduma már megint előjött..lehet a tiédben nem,de sok helyen ilyenek vannak.

Miért nem bírod felfogni,hogy úgy vagyok vele mint sok pasi,hogy én a nőket szeretem,és csak a kur.vákat szidom.Ha valaki kimondja az igazságot annak már nem lehet nője?

Félrekú.rós barátnőidre mutogass ujjal :D

2013. máj. 18. 01:08
 79/80 anonim ***** válasza:

-Honnan veszem ? Akkora mértékű gyűlölet és tiszteletlenség süt az írásodból, hogy erre mertem gondolni :) De megint csak magamból indultam ki és ez hiba volt. Ugyanis én találkoztam már ezer meg ezer bunkó pasival, főleg bulikban akikek semmit sem jelent a hűség, mégsem beszélek így a férfi nemről, mert tudom, hogy vannak nagyszerű példányai is :D

- az egyetem miatt egyszerre 2 városban élek, így én hitelesnek éreztem a "környezetdumát", de ezentúl ígérem neked nagyon odafigyelek majd, mert kíváncsivá tettél :D

-Örülök, hogy a nőket szereted :D Csak ezt az előző írásaidból nem lehetett látni....

- Az igazságot és az általánosító mocskolást én nem szoktam egynek venni :) Pedig hidd el szidhatnám én a férfiakat :D de nem fogom

- Na fuss neki újra annak a szövegnek, ahol ezt írtam :) Ugyanis ott az ismerősökre, csoporttársakra céloztam, de ezt írtam felette :) Sőt direkt nem írtam oda nemet, ugyanis mind férfiba, mind nőbe láttam ilyet. De csak magamat tudom ismételni azt látod, amit szeretnél :) És ezért gondolom hogy nincs nőd de előre is elnézést, ha már megtaláltad életed párját te is, csak közben szidod a nemét :D

Nagyon örülök, hogy ilyen kellemes eszmefuttatásunk volt, nem kell mindenkinek egyet értenie, de legalább emberien tudtunk beszélgetni :) Viszont sajna az egyetemi vizsgáim nem teljesítik magukat és a párommal is ideje lennem végre, így most elköszönnék kedves beszélgető társam. :)

2013. máj. 18. 08:22
 80/80 anonim ***** válasza:

Pont arra gondoltam tegnap,hogy ha van nőm,és szerelmes is vagyok,attól a nők nagy része még nem fog megváltozni :D

-Igen süt a gyűlölet,meg a tiszteletlenség,de a tiszteletlen nőket miért kéne szeretnem vagy tisztelnem ?

- Inkább Te általánosítod a nőket,mert leírtam,hogy milyen nőket szeretek illetve utálok.

-Nem bulikban kell ismerkedni! Ráadásul a buliban való flört általában egy éjszakázást jelent.

- Nem hiszem,hogy általánosítottam,de igen alapból a legtöbb nő idegesítő,meg rengeteg hülyeségük van ( játékok,tesztek),de nem mindegyik kur.va,csak a nagy részük.Látod most sem általánosítok :D

2013. máj. 18. 12:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!