Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beképzelt lányok, akik megalázzák a ronda pasikat! Mondjátok már el nekem, mire jó ez nektek?!
Ok, rendben van. Már megijedtem, hogy abba a hibába esel, mint a kinti életben sok lány, akik egy-egy erősebb ingert kiváltó fiú miatt nem veszik észre a csendesebbeket. :)
Egyébként arra gondoltam itt az előbb a hasznos-nem hasznos alatt, hogy sok lány a tudatos énje alapján ad tanácsot, mikor az ösztönénjére kellene hallgatnia. Mert én azt vettem észre, hogy a párválasztás a legtöbb lánynál az ösztönök alapján megy.
Pedig sokan vagyunk ilyen széles látókörűek szerencsére :D De látszik Neked a papucsállatkák kellenek :D
A nagy részetek viszont elég rossz életű és hűtlen is sajnos :( Ezek szerint Te is közéjük tartozol.
72% - a túl csendeset és a túl hangosat sem preferálom, szeretem az aranyközéputat :)
Van olyan lány, aki az ösztöneire hallgat, míg mást csak a józan esze érdekel.
76% -nem tudom nekem szólt-e, de ha igen : A párom koránt sem papucsállatka :D csak nem is egy vadparaszt :D Nem sajnos el kell vennem az örömödet, mert elég régóta vagyunk együtt és nem csaltam meg sőt nem is tervezem. Egy jó kapcsolatot elrontani bűn :D
Te meg ezt akarod látni,hogy nem kellek.Honnan veszed?Honnan tudod,hogy nincs nőm?A környezetduma már megint előjött..lehet a tiédben nem,de sok helyen ilyenek vannak.
Miért nem bírod felfogni,hogy úgy vagyok vele mint sok pasi,hogy én a nőket szeretem,és csak a kur.vákat szidom.Ha valaki kimondja az igazságot annak már nem lehet nője?
Félrekú.rós barátnőidre mutogass ujjal :D
-Honnan veszem ? Akkora mértékű gyűlölet és tiszteletlenség süt az írásodból, hogy erre mertem gondolni :) De megint csak magamból indultam ki és ez hiba volt. Ugyanis én találkoztam már ezer meg ezer bunkó pasival, főleg bulikban akikek semmit sem jelent a hűség, mégsem beszélek így a férfi nemről, mert tudom, hogy vannak nagyszerű példányai is :D
- az egyetem miatt egyszerre 2 városban élek, így én hitelesnek éreztem a "környezetdumát", de ezentúl ígérem neked nagyon odafigyelek majd, mert kíváncsivá tettél :D
-Örülök, hogy a nőket szereted :D Csak ezt az előző írásaidból nem lehetett látni....
- Az igazságot és az általánosító mocskolást én nem szoktam egynek venni :) Pedig hidd el szidhatnám én a férfiakat :D de nem fogom
- Na fuss neki újra annak a szövegnek, ahol ezt írtam :) Ugyanis ott az ismerősökre, csoporttársakra céloztam, de ezt írtam felette :) Sőt direkt nem írtam oda nemet, ugyanis mind férfiba, mind nőbe láttam ilyet. De csak magamat tudom ismételni azt látod, amit szeretnél :) És ezért gondolom hogy nincs nőd de előre is elnézést, ha már megtaláltad életed párját te is, csak közben szidod a nemét :D
Nagyon örülök, hogy ilyen kellemes eszmefuttatásunk volt, nem kell mindenkinek egyet értenie, de legalább emberien tudtunk beszélgetni :) Viszont sajna az egyetemi vizsgáim nem teljesítik magukat és a párommal is ideje lennem végre, így most elköszönnék kedves beszélgető társam. :)
Pont arra gondoltam tegnap,hogy ha van nőm,és szerelmes is vagyok,attól a nők nagy része még nem fog megváltozni :D
-Igen süt a gyűlölet,meg a tiszteletlenség,de a tiszteletlen nőket miért kéne szeretnem vagy tisztelnem ?
- Inkább Te általánosítod a nőket,mert leírtam,hogy milyen nőket szeretek illetve utálok.
-Nem bulikban kell ismerkedni! Ráadásul a buliban való flört általában egy éjszakázást jelent.
- Nem hiszem,hogy általánosítottam,de igen alapból a legtöbb nő idegesítő,meg rengeteg hülyeségük van ( játékok,tesztek),de nem mindegyik kur.va,csak a nagy részük.Látod most sem általánosítok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!