Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Beképzelt lányok, akik megaláz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beképzelt lányok, akik megalázzák a ronda pasikat! Mondjátok már el nekem, mire jó ez nektek?!

Figyelt kérdés
Mit élveztek abban, hogy megalázzátok azt a szerencsétlent az utca kellős közepén,iskolában,stb. Csak azért, mert szépnek gondoljátok magatokat,miért kell a nem nyomulós, számotokra nem vonzó pasikat ilyen csúnyán lekoptatni? Miért nem utasítjátok el őket mondjuk, szépen,udvarias lány módjára? Most biztos azt hiszitek, hogy ezt is egy ilyen pasi kérdezi,de nem, én lány létemre nem értem ezt. :) Nem tudom felfogni mi a jó nektek ebben, növeli az egótokat? Nálam is próbálkozott már számomra "taszító" fiú, de én normálisan reagáltam, kedves voltam vele, nem csaptam patáliát az utca közepén és nem illettem sértő szavakkal, mégis megértette hogy semmi esélye. Miért nem képes a legtöbb lány így viselkedni? Magyarázza már el nekem ezt valaki. Köszi :)

2013. máj. 1. 22:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/80 anonim ***** válasza:
Ömmm értem, hát ez meglepő. Ömmm.
2013. máj. 1. 22:18
 2/80 Rs. ***** válasza:
100%

Én is lány vagyok, és én sem értettem ezt sose.

Ilyen hülyék a mai 'lányok'

2013. máj. 1. 22:18
 3/80 anonim ***** válasza:
100%
Mert primitivek, neveletlenek:)
2013. máj. 1. 22:19
 4/80 anonim ***** válasza:
37%
Valaki inkább azt mondja el nekem, hogy mire jó ez a sok rinya...de mindenképp ötletes, hogy a kérdés kiírásáért női bőrbe bújt egy újabb sipárgó, férfinek nem nevezhető egyed :D
2013. máj. 1. 22:23
 5/80 anonim ***** válasza:
81%

Miért nem nevezgető férfinak?Végre egy normális nő,aki aláírja,hogy kur.vák a nők :D

Én sem értem,de az összes ilyen csaj okádék smink nélkül,Ajánlom hogy nyilvános helyen öntsetek a pofájukra vizet vagy valamit,akkor mindenki meglátja hogy milyen rondák,meg hogy milyen érzés amikor megalázzák őket :D

2013. máj. 1. 22:27
 6/80 anonim ***** válasza:
81%

A 'mai lányok' dologhoz annyit, hogy ezelőtt is voltak olyan rétegek, akik ezt csinálták. Manapság maximum a létszámuk nőtt, mert sok helyen és sok másik embertől láthatták, stb.

Vagy akár a világ népszerűbb előadóikból szemezgetve is találunk ilyen beképzelt p*csákat, elég csak a kesha r*bancra gondolni. Ő is egy nagyon szép példát mutat a fiataloknak.

Egyébként sajnos én egy olyan általános iskolában nőttem fel, ahol elkezdett kibontakozni ez a dolog, tele volt körülöttem minden beképzelt idiótákkal (fiúk) és flegma kvákkal. Nem is szerettek, mert a nem népszerűek benyaltak nekik a félelem miatt, én meg voltam olyan kedves, hogy odaszóltam a képükbe, ha nem tetszett a viselkedésük valakivel szemben.

Mindent elmond a helyzetemről, hogy a középsuliban már én is a népszerűbbek közé tartoztam, és egy teljesen normális közösség alakult ki.

2013. máj. 1. 22:27
 7/80 A kérdező kommentje:
Én 100%ig csaj vagyok csak mondom ;) de tényleg nem értem egyeseknek mire jó ez :S Amúgy pont azért is írtam ki,mert annyit olvasni erről itt gyakorin,hogy csomó csávó itt "nyavajog" az ilyenek miatt -.- :S
2013. máj. 1. 22:28
 8/80 anonim ***** válasza:
100%

Ez a "trend", és az ilyen nők nagyrésze együgyű és primitív.

Bottal se piszkálnám egyiket se! :D Amúgy meg logikus magyarázatot ne várj tőlük mert arra képtelenek!

2013. máj. 1. 22:38
 9/80 anonim ***** válasza:

Puszilom a kérdezőt!

egy ronda, sokat gúnyolt srác

2013. máj. 1. 22:38
 10/80 anonim ***** válasza:
100%
Ne nyomulj kilences! :D :P
2013. máj. 1. 22:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!