Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beképzelt lányok, akik megalázzák a ronda pasikat! Mondjátok már el nekem, mire jó ez nektek?!
Én is lány vagyok, és én sem értettem ezt sose.
Ilyen hülyék a mai 'lányok'
Miért nem nevezgető férfinak?Végre egy normális nő,aki aláírja,hogy kur.vák a nők :D
Én sem értem,de az összes ilyen csaj okádék smink nélkül,Ajánlom hogy nyilvános helyen öntsetek a pofájukra vizet vagy valamit,akkor mindenki meglátja hogy milyen rondák,meg hogy milyen érzés amikor megalázzák őket :D
A 'mai lányok' dologhoz annyit, hogy ezelőtt is voltak olyan rétegek, akik ezt csinálták. Manapság maximum a létszámuk nőtt, mert sok helyen és sok másik embertől láthatták, stb.
Vagy akár a világ népszerűbb előadóikból szemezgetve is találunk ilyen beképzelt p*csákat, elég csak a kesha r*bancra gondolni. Ő is egy nagyon szép példát mutat a fiataloknak.
Egyébként sajnos én egy olyan általános iskolában nőttem fel, ahol elkezdett kibontakozni ez a dolog, tele volt körülöttem minden beképzelt idiótákkal (fiúk) és flegma kvákkal. Nem is szerettek, mert a nem népszerűek benyaltak nekik a félelem miatt, én meg voltam olyan kedves, hogy odaszóltam a képükbe, ha nem tetszett a viselkedésük valakivel szemben.
Mindent elmond a helyzetemről, hogy a középsuliban már én is a népszerűbbek közé tartoztam, és egy teljesen normális közösség alakult ki.
Ez a "trend", és az ilyen nők nagyrésze együgyű és primitív.
Bottal se piszkálnám egyiket se! :D Amúgy meg logikus magyarázatot ne várj tőlük mert arra képtelenek!
Puszilom a kérdezőt!
egy ronda, sokat gúnyolt srác
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!