Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Beképzelt lányok, akik megaláz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beképzelt lányok, akik megalázzák a ronda pasikat! Mondjátok már el nekem, mire jó ez nektek?!

Figyelt kérdés
Mit élveztek abban, hogy megalázzátok azt a szerencsétlent az utca kellős közepén,iskolában,stb. Csak azért, mert szépnek gondoljátok magatokat,miért kell a nem nyomulós, számotokra nem vonzó pasikat ilyen csúnyán lekoptatni? Miért nem utasítjátok el őket mondjuk, szépen,udvarias lány módjára? Most biztos azt hiszitek, hogy ezt is egy ilyen pasi kérdezi,de nem, én lány létemre nem értem ezt. :) Nem tudom felfogni mi a jó nektek ebben, növeli az egótokat? Nálam is próbálkozott már számomra "taszító" fiú, de én normálisan reagáltam, kedves voltam vele, nem csaptam patáliát az utca közepén és nem illettem sértő szavakkal, mégis megértette hogy semmi esélye. Miért nem képes a legtöbb lány így viselkedni? Magyarázza már el nekem ezt valaki. Köszi :)

2013. máj. 1. 22:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/80 anonim ***** válasza:
Egyetértek abba, hogy a nem az nem és ezt gyakran nem értik meg. Nem szoktam én sem tesztelgetni, így ha valakinek azt mondom, hogy nem szeretnék tőle semmit akkor nem értem miért nem fogadja el.
2013. máj. 16. 22:45
 42/80 anonim ***** válasza:
A játékaitok miatt.
2013. máj. 16. 23:01
 43/80 anonim ***** válasza:
79%
Milyen játék ? Rá sem nézek a pasira, de ő már jön nyomulni és mikor megmondom neki, hogy rossz helyen kopogtat nem érti meg és még ő van felháborodva......
2013. máj. 16. 23:12
 44/80 anonim ***** válasza:
Ha tetszik akkor sem nézel rá és ezért nem jön oda kezdeménynezni,akkor meg mocskos kiherélt bu.zinak titulálod.
2013. máj. 17. 14:40
 45/80 anonim ***** válasza:
Nem, ha tetszett ránéztem és sugalltam felé, hogy van esélye. Ha nem akkor meg nem. Ennyire egyszerű, nem kell túl bonyolítani.
2013. máj. 17. 16:41
 46/80 anonim ***** válasza:
Akkor meg a teszteken kellett átmennie :D
2013. máj. 17. 21:12
 47/80 anonim ***** válasza:

Mond már el nekem, hogy mik ezek a híres tesztek, amikről itt minden pasi nyafog ?

előző voltam.

2013. máj. 17. 21:13
 48/80 anonim ***** válasza:

Én ugyan nem ő vagyok, de ezekre gondolt:

[link]

2013. máj. 17. 21:23
 49/80 anonim ***** válasza:
Sok pénzbe fogadnék, hogy ezt is a pasik találták ki, hogy minket szidhassanak :D 19/N - (én kérdeztem mik ezek a tesztek)
2013. máj. 17. 21:30
 50/80 anonim ***** válasza:
Miért, talán nem így reagáltok?
2013. máj. 17. 21:31
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!