Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beképzelt lányok, akik megalázzák a ronda pasikat!
Mondjátok már el nekem, mire jó ez nektek?!
Figyelt kérdés
Mit élveztek abban, hogy megalázzátok azt a szerencsétlent az utca kellős közepén,iskolában,stb. Csak azért, mert szépnek gondoljátok magatokat,miért kell a nem nyomulós, számotokra nem vonzó pasikat ilyen csúnyán lekoptatni? Miért nem utasítjátok el őket mondjuk, szépen,udvarias lány módjára? Most biztos azt hiszitek, hogy ezt is egy ilyen pasi kérdezi,de nem, én lány létemre nem értem ezt. :) Nem tudom felfogni mi a jó nektek ebben, növeli az egótokat? Nálam is próbálkozott már számomra "taszító" fiú, de én normálisan reagáltam, kedves voltam vele, nem csaptam patáliát az utca közepén és nem illettem sértő szavakkal, mégis megértette hogy semmi esélye. Miért nem képes a legtöbb lány így viselkedni? Magyarázza már el nekem ezt valaki. Köszi :)
Miért?Kur.vára nem ismersz.Miért ne lehetne drágám?Honnan tudod hogy most nincs?Mert nem vagyok gazdag ? :D
Szerintem neked nincs,meg soha nem is lesz,mert itt fröcsögsz,hogy a nők a szentek,a pasik meg szarok.Ha már a személyiségnél tartunk,akkor a tiéd nem túl nyerő,mert nem sok pasi szereti ezt a feminista szart :D
2013. máj. 17. 23:00
62/80 anonim válasza:
Én először magamban kerestem a hibát nem a pasikban és jól tettem, hasznomra vált. Neked is ezt ajánlom. Így legalább nem hangoztathatod azt a sztereotípiát, hogy a nőknek csak a jó külső a lényeg...De ahogy látom találsz te ki magadnak más hazugságot, ha annak segítségével nem kell szembe nézned a helyzettel. :)
2013. máj. 17. 23:00
63/80 anonim válasza:
Akkor én kérdeznék valamit. Mindig megmondtad minden fiúnak őszintén a véleményedet és mindig hasznos segítséget adtál annak, aki hozzád fordult? Ezt azért kérdezem, mert gyakran van olyan, hogy lánybarátok teljesen hasznavehetetlen dolgokat mondanak párkapcsolati kérdésekben a fiúbarátaiknak.
2013. máj. 17. 23:05
64/80 anonim válasza:
Itt semmilyen hazugság nincsen.És milyen hibát találtál magadban?Tisztában vagyok a hibáimmal,de attól még a nők nagy része igenis kur.va sajnos.
2013. máj. 17. 23:05
65/80 anonim válasza:
Ez igaz.Gyakorlatilag csak nyögnek valami ordas nagy baromságot,vagy a jól ismert sablondumákat tolják.
2013. máj. 17. 23:06
66/80 anonim válasza:
A hibám nem publikus, magánjellegű. De nem a beképzeltség, vagy a fehér lovas herceg várása volt ez, ha erre vagy kíváncsi.
Ha ettől boldogabb vagy mondogasd csak ezt :D
Nem azért vagyok én ezen az oldalon, hogy megváltozhatatlan gondolkodású embereket megpróbáljam más útra téríteni. Úgy érzem bármit mondok téged igazából nem érdekelne, mert már csak azt látod, amit látni szeretnél. De ha te így vagy boldog ki vagyok én, hogy megakadályozzalak :)
2013. máj. 17. 23:09
67/80 anonim válasza:
Meghallgatok én mindent,csak az a baj,hogy hülyeségeket írsz.Ezekkel a szövegekkel senkit nem versz át itt.
2013. máj. 17. 23:13
68/80 anonim válasza:
Ahogy jól esik :)
Amíg csak a pasik kis része lesz olyan, mint te addig nem zavarsz :)
2013. máj. 17. 23:15
69/80 anonim válasza:
69 %, az én felvetésemre is reagálnál, ha kérhetném?
2013. máj. 17. 23:18
70/80 anonim válasza:
Ne haragudj, látszik kicsit fáradt vagyok mert a sok válasz között észre sem vettem, hogy te nekem írtál. :)
"Mindig igazat mondtam-e ?" igen, DE minden nő más, így minden nő másra vágyik, tehát én elmondtam az én látásmódomat a dolgokról, de ha a másik csajt nem ismertem, akkor azért óvatosan fogalmazva.
"mindig hasznos segítséget adtál annak, aki hozzád fordult?" - volt, aki megfogadta volt aki nem, legközelebb megkérdezem tőlük, hogy utólag hasznosnak találták-e :) de mint írtam nem igazán lehet általánosítani és a legkedvesebb szándékból adott tanács is lehet haszontalan :) Voltak hasznos tanácsaim az biztos, de hogy mind az volt-e az már örök rejtély marad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!