Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beképzelt lányok, akik megalázzák a ronda pasikat! Mondjátok már el nekem, mire jó ez nektek?!
Figyelt kérdés
Mit élveztek abban, hogy megalázzátok azt a szerencsétlent az utca kellős közepén,iskolában,stb. Csak azért, mert szépnek gondoljátok magatokat,miért kell a nem nyomulós, számotokra nem vonzó pasikat ilyen csúnyán lekoptatni? Miért nem utasítjátok el őket mondjuk, szépen,udvarias lány módjára? Most biztos azt hiszitek, hogy ezt is egy ilyen pasi kérdezi,de nem, én lány létemre nem értem ezt. :) Nem tudom felfogni mi a jó nektek ebben, növeli az egótokat? Nálam is próbálkozott már számomra "taszító" fiú, de én normálisan reagáltam, kedves voltam vele, nem csaptam patáliát az utca közepén és nem illettem sértő szavakkal, mégis megértette hogy semmi esélye. Miért nem képes a legtöbb lány így viselkedni? Magyarázza már el nekem ezt valaki. Köszi :)2013. máj. 1. 22:16
51/80 anonim válasza:
Bármit mondok neked úgyis lesz egy kép erről a fejedben :D Nem fogok értelmetlen vitát kezdeni. Ha azt mondanám nem ilyenek vagyunk, úgyis rávágnád, hogy már pedig de, mert veled 3-4 lány így viselkedett ezért minden nő k.rva :D
52/80 anonim válasza:
Én sehol nem írtam azt, hogy k...vák lennétek. Csak azt, hogy öntudatlanul is egy elég nehéz helyzet elé állítjátok a fiúkat.
53/80 anonim válasza:
Na jellemző ez is,hogy a pasik találták ki,hogy a csajok pénzre hajtanak.Bár így lenne drágám :D :D
54/80 anonim válasza:
Akkor mond már meg, hogy én vagy bárki a környezetemben miért nem ezt csinálja ? Érdekes egy barátnőmnek sem volt gazdag pasija és azért sem jöttek össze senkivel mert jóképű volt. Pedig nem a Marson élek, de te úgyis azt látod, amit látni akarsz... Sőt belegondolva még a csoporttársaim barátjai között sincsen gazdag,pedig van jó pár szép lány ott. De tudom, hogy téged sosem győzne meg semmi, nem is azért írtam ezt le.
55/80 anonim válasza:
Jah és nem vagyok a drágád, sőt a személyiségedből kiindulva neked szerintem olyanod sosem lesz :)
56/80 anonim válasza:
Mivel nyerték meg őket a fiúk?
57/80 anonim válasza:
Intelligencia, sport szeretet, közös hobbi, közös érdeklődés, humor, műveltség .... mindenki mást preferált. Van olyan akiket a sport szeretete hozott össze, míg másokat az, hogy végre nem egy értelmileg visszamaradott a párja, sőt van akiket a közös zene rajongás. A felsoroltak közül voltak olyan lányok, akiket egyáltalán nem kedvelek, de még róluk sem tudom elmondani azt, hogy pénzért vagy jóképűségért jöttek volna össze a párjukkal.
58/80 anonim válasza:
"hogy végre nem egy értelmileg visszamaradott a párja,"
Tudod te, hogy hány teljesen értelmes, normális srác van egyedül, mert NEM VESZIK ÉSZRE ŐKET? Ezt most nem kötekedésből akartam írni, csak egyszerűen elkeserít, hogy elvileg az intelligencia, műveltség milyen nagyra értékelt tulajdonság, a kinti életben meg keresztülnéznek azon, aki ilyen.
59/80 anonim válasza:
és hány értelmes, kedves lánynak nincs pasija, mert nem bombanő ? :) az élet sosem igazságos. A környezetemben élő összes TÉNYLEG normális, intelligens fiúnak párja van vagy volt vagy lehetne, pedig van köztük előnytelen külsejű. Persze vannak olyan fiúk is errefelé, akik normálisnak képzelik magukat és a nőket szidják, hogy milyen felszínesek, miközben olyan személyiségük van, hogy ha ők lennének az utolsó pasik a Földön sem jönnék össze velük :/ de persze ezt nem látják be, mert mindig könnyebb mást hibáztatni :)
60/80 anonim válasza:
Én nem vagyok előnytelen külsejű abszolút, mégsem volt sosem szerencsém ezen a téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!