Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beképzelt lányok, akik megalázzák a ronda pasikat!
Mondjátok már el nekem, mire jó ez nektek?!
Figyelt kérdés
Mit élveztek abban, hogy megalázzátok azt a szerencsétlent az utca kellős közepén,iskolában,stb. Csak azért, mert szépnek gondoljátok magatokat,miért kell a nem nyomulós, számotokra nem vonzó pasikat ilyen csúnyán lekoptatni? Miért nem utasítjátok el őket mondjuk, szépen,udvarias lány módjára? Most biztos azt hiszitek, hogy ezt is egy ilyen pasi kérdezi,de nem, én lány létemre nem értem ezt. :) Nem tudom felfogni mi a jó nektek ebben, növeli az egótokat? Nálam is próbálkozott már számomra "taszító" fiú, de én normálisan reagáltam, kedves voltam vele, nem csaptam patáliát az utca közepén és nem illettem sértő szavakkal, mégis megértette hogy semmi esélye. Miért nem képes a legtöbb lány így viselkedni? Magyarázza már el nekem ezt valaki. Köszi :)
8-as,tényleg, igazad van, mit is gondoltam mikor feltettem a kérdést... :D
2013. máj. 1. 22:43
12/80 anonim válasza:
Verjétek Őket,ahogy csak tudjátok!Kérdező Te is,végtére is Neked lehet,mert lány vagy :D
2013. máj. 1. 23:37
13/80 anonim válasza:
Nem mind1 neked ?
Én is ismerek ilyen lányokat, de azért nem hordom le itt a női nemet mindenféle k.rváknak csak azért, hogy utána magamat fényezzem...na ez miért jó neked ?
2013. máj. 2. 12:52
14/80 A kérdező kommentje:
13-as, nem azért kérdeztem, hogy "fényezzem magam" ,csak nem értem, az ilyen lányoknak ebben mi a jó (:
2013. máj. 2. 14:50
15/80 anonim válasza:
Nem fényezi magát,és nem a női nemet hordta le kur.vának,hanem magukat a kur.vákat.Lehet Te is közéjük tartozol,ha ennyire pártolod őket.
2013. máj. 2. 15:01
16/80 anonim válasza:
15.
nem pártolom őket, én sem vagyok az ( soha nem bántottam meg egyetlen hozzám közeledő pasit sem és boldog párkapcsolatban élek ) viszont azt egyáltalán nem értem, hogy miért kell másokat itt lehordani ! ( az nem érdekel, hogy k.vák-e vagy vallásosak, vagy antiszocok) Én azon az elven élek, hogy nekem nem lesz jobb attól, hogy másokat leminősítek. A kérdezőt sem bántani akartam csupán nem értettem miért jó neki, ha ide ilyeneket írogat, majd utána fogadja a kommenteket, hogy úú de jó, hogy te nem ilyen vagy.... De ha neki jól esik tegye csak :)
2013. máj. 2. 17:37
17/80 A kérdező kommentje:
16-os ismétlem NEM AZÉRT ÍRTAM KI A KÉRDÉST, HOGY MAGAMAT FÉNYEZZEM. És nem akarok én itt leminősíteni senkit, de ez tény, hogy a legtöbb lány sajnos ilyen.
2013. máj. 2. 17:41
18/80 anonim válasza:
Jól teszik, hogy a lányok megalázzák őket. Mert az nem pasi, akit egy nő betud alázni, mert egy igazi pasi, a nőt égeti be. Amúgy is megérdemlik ezek a "pasinak" nevezett emberek, hogy jól szarba nézzék őket. Én férfiként oltom szanaszéjjel az összes embert, legyen bármilyen nemű.
2013. máj. 2. 17:48
19/80 anonim válasza:
Ha nem magadat fényezed, akkor mi itt az igazi kérdés ?
Kiírtad ezt a kérdést oké, de most őszintén szerinted lesz egy ilyen lány is, aki ezt teszi és majd itt megmagyarázza miért ?
Érdekesen az én környezetemben ez nem divat, ha téged ez zavar válts új társaságra.
2013. máj. 2. 18:06
20/80 A kérdező kommentje:
Az a baj kedves 19es,hogy bárhová nézek ilyen lányokat látok :) Mondjuk a baráti társaságomban speciel nincs ilyen :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!