Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beképzelt lányok, akik megalázzák a ronda pasikat! Mondjátok már el nekem, mire jó ez nektek?!
Figyelt kérdés
Mit élveztek abban, hogy megalázzátok azt a szerencsétlent az utca kellős közepén,iskolában,stb. Csak azért, mert szépnek gondoljátok magatokat,miért kell a nem nyomulós, számotokra nem vonzó pasikat ilyen csúnyán lekoptatni? Miért nem utasítjátok el őket mondjuk, szépen,udvarias lány módjára? Most biztos azt hiszitek, hogy ezt is egy ilyen pasi kérdezi,de nem, én lány létemre nem értem ezt. :) Nem tudom felfogni mi a jó nektek ebben, növeli az egótokat? Nálam is próbálkozott már számomra "taszító" fiú, de én normálisan reagáltam, kedves voltam vele, nem csaptam patáliát az utca közepén és nem illettem sértő szavakkal, mégis megértette hogy semmi esélye. Miért nem képes a legtöbb lány így viselkedni? Magyarázza már el nekem ezt valaki. Köszi :)2013. máj. 1. 22:16
31/80 A kérdező kommentje:
Jajj istenem, én mégcsak nem is szídtam őket, csupán feltettem egy kérdést :S
2013. máj. 2. 20:47
32/80 anonim válasza:
Tudjuk,nem is rád értettük,figyelj oda egy kicsit .D
33/80 anonim válasza:
A legtöbb pasi (tisztelet a kivételnek) nem ért a szép szóból. Hiába mondom el neki kétszer-háromszor, nem tudja felfogni, hogy a nem az nem.
34/80 anonim válasza:
Alekosz óta tudjuk hogy a nem,az tulajdonképpen igen :D :D
35/80 anonim válasza:
A nem az nem? Tényleg? Nem ti szoktatok játszmázni véletlenül, meg tesztelni, hogy milyen a pasi? Ne szórakozzál már, azért nyomulnak a fickók, mert ilyen hülye játékokat játszotok.
36/80 anonim válasza:
Én nem szoktam ilyenekkel játszani kedves utolsó és szerintem nőtársaim nagy része sem. Rossz helyen keresgéltek!:)
37/80 anonim válasza:
A nagy francokat nem! Ez a "nem jó helyen keresgéltek" pedig egyike a legsemmitmondóbb válaszoknak, amiket az oldalon produkáltok.
38/80 anonim válasza:
Hűha. Valakinek nagyon nem jönnek össze a dolgai a nőknél.:)
39/80 anonim válasza:
Igen, valóban nem, már évek óta. És már totál elegem van belőle, hogy lassan diplomázni kell csajozásból a kismillió idióta szabályotok miatt.
40/80 anonim válasza:
Ez így igaz :D :D
Tényleg halál unalmas már ez a rossz helyen keresgéltek duma.Még unalmasabb a ,,nem jön össze s csajozás".Aki kimondja,hogy a nők nagy része kur.va annak miért lenne gondja a nőknél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!