Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Beképzelt lányok, akik megaláz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beképzelt lányok, akik megalázzák a ronda pasikat! Mondjátok már el nekem, mire jó ez nektek?!

Figyelt kérdés
Mit élveztek abban, hogy megalázzátok azt a szerencsétlent az utca kellős közepén,iskolában,stb. Csak azért, mert szépnek gondoljátok magatokat,miért kell a nem nyomulós, számotokra nem vonzó pasikat ilyen csúnyán lekoptatni? Miért nem utasítjátok el őket mondjuk, szépen,udvarias lány módjára? Most biztos azt hiszitek, hogy ezt is egy ilyen pasi kérdezi,de nem, én lány létemre nem értem ezt. :) Nem tudom felfogni mi a jó nektek ebben, növeli az egótokat? Nálam is próbálkozott már számomra "taszító" fiú, de én normálisan reagáltam, kedves voltam vele, nem csaptam patáliát az utca közepén és nem illettem sértő szavakkal, mégis megértette hogy semmi esélye. Miért nem képes a legtöbb lány így viselkedni? Magyarázza már el nekem ezt valaki. Köszi :)

2013. máj. 1. 22:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/80 anonim ***** válasza:

Akkor lehet az én készülékemben van a hiba vagy lehet egyszerűen csak kizárja az agyam ezt a sok csúnyaságot ? :D

Na mindegy is, a lényeg, hogy mások viselkedésén, te ne húzd fel magad, nem ér annyit :)

Vannak k.rva módjára viselkedő nők és beképzelt egoista állat pasik, de őket le kell szépen kakilni és a normálisokkal foglalkozni :)

2013. máj. 2. 18:28
 22/80 anonim ***** válasza:

Jó de ahogy írta a legtöbb nő ilyen.Ő legalább egy normális nő,aki kimondja hogy kur.va a többi,legalábbis a nagy részük.Mit nem lehet ezen elfogadni?

Az meg hogy nem foglalkoztok másokkal,meg mindenkit leszartok,ezzel magatokat minősítitek,jellemző a modern kor társadalmára,ezért tart itt ez az ország.

2013. máj. 2. 18:40
 23/80 anonim ***** válasza:

Számomra kedves utolsó azért elfogadhatatlan, hogy valakit lek.rvázzak, mert azzal nem csak őt, hanem magamat is leminősítem, amit meg ugye nem szeretnék. Mindenkinek szíve joga úgy viselkedni, ahogy akar, de attól én nem leszek jobb, ha másokat szidok ( még akkor sem ha igaz, amit mondok)vagy ha általánosítok.

ÉS nem nem azt tanácsoltam a kérdezőnek, hogy mindenkit sz.rjon le, hanem, hogy azzal ne foglalkozzon, aki nem érdemes a figyelmére. Én nem foglalkozok a k.vákkal, mert attól még nem lenne jobb a világ és én sem lennék boldogabb. De ha neked jól esik felőlem tedd :)

2013. máj. 2. 18:58
 24/80 A kérdező kommentje:
Aműgy én egy szóval nem mondtam,hogy a "többi lány" k.va :D
2013. máj. 2. 19:00
 25/80 A kérdező kommentje:
*amúgy sorry
2013. máj. 2. 19:00
 26/80 anonim ***** válasza:
a k.rvás részt már a másik kommentelőnek idéztem. DE mivel egybevontam a véleményemet, így bocsánat, ha félreérthető voltam :)
2013. máj. 2. 19:07
 27/80 anonim ***** válasza:
Azzal nem minősíted le magadat.Pont,hogy ettől lenne jobb a világ,ha mindenki foglalkozna a másikkal.
2013. máj. 2. 19:29
 28/80 anonim ***** válasza:

Ebben nem egyezik a véleményünk, kész :)

Számomra ez önmagam leminősítése lenne, számodra normális dolog, tiszteletben tartom a véleményedet.

De az miért lenne jobb a világnak, ha én is itt gyakorin szidnám őket ? :) Ha valaki kérdezi a véleményemet elmondom, elmondom azt is , hogy nem értek egyet az ilyen életmóddal, de ha szidom őket nem érzem azt, hogy világmegváltó dolgot cselekedtem :D Hidd el ezek a lányok tudják, hogy mi megy a hátuk mögött, de mivel őket nem hatja meg, így én sem fáradozok a jó útra térítésükkel :)Szíve joga magát leminősítenie, nem vagyok én az anyjuk, hogy beleszóljak :) én inkább magammal és a környezetemmel szeretek foglalkozni nem mások lenézésével.

2013. máj. 2. 19:36
 29/80 anonim ***** válasza:
Nem pont itt gyakorin kell szidni Őket,persze itt se kell nyalni nekik,de ezt inkább az életre értettem :D
2013. máj. 2. 20:12
 30/80 anonim ***** válasza:

Lehet tényleg én voltam félreérthető :D Nem támogatom őket se itt, sem élően csupán a szidást is mellőzöm :) Nekem így jó, én így érzem magam jó embernek, de ezzel nem azt mondom, hogy bárki másnak is ezt az életpályát kell követnie, mert nem kell :)

Persze a véleményemet megosztom, ha kérdezik, de az értelmetlen szidást és vádaskodást már nem szeretem :)

És ez nem csak a ribikre igaz, hanem a bunkó pasikra is, az antiszocokra, a pervrerzekre. Elítélem őket, de a szidásukkal már úgy érezném, hogy én sem vagyok jobb vagy becsülendőbb, mint akiket leszólok.

2013. máj. 2. 20:25
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!