Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyen egy ronda pasi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyen egy ronda pasi, hogy ne ugy ebredjen minden nap, hogy ez egy uj remeny egy baratnore, mit tegyen hogy vegleg elnyomja magaban ezt a vagyat?

Figyelt kérdés
Ronda vagyok, mar eddig nulla baratno mellett temerdek visszautasitas ert. Mindig ugy kelek fel, hogy ma tetszeni fogok alanyoknak, jol feloltozok es visszafele a munka utan a buszon vagy a vonaton ismerkedni probalok a lanyokkal. Semekkora sikerrel. Miert nem lesz egy pasi egyik naprol a masikra helyesebb a lanOk szemeben? Latom a sok bajgunar gyereket hogy lepusztult ruhaban is mindig uj csajt tudnak felszedni. En pedig tele vagyok.onbizalommal de a ronda arcomat ha meglatjak akkor inkabb atulnek a vonaton.egy.masik kabinba. Miert nem lehetek csak.egy napra helyesebb es sikeresebb a lanyoknal? Minden este maganyosan es osszetorve fekszem le. Van lejjebb? Mit tegyek, hogy helyesebb legyen az arcom?
2012. okt. 16. 08:54
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
11%
Ez is csak semmitmondó duma. Jól hangzik, ezért sokan elhiszik, ennyi. Régen talán így volt, de a mai nők annyira felszínesek, h fontosabb nekik, h ha végigmennek az utcán, irigyeljék őket a pasijuk miatt. Márpedig az illető pasin nem az látszik, h mennyire okos, kedves, még csak nem is az, h mennyire magabiztos, hanem h mennyire jól néz ki.
2012. okt. 16. 14:14
 52/60 anonim ***** válasza:
22%

9:08-nak és 9:52-nek van igaza! A nők önteltek, felszínesek, elsősorban a külsőt és a pénzt nézik. Ha ez a kettő klappol, esetleg van márkás sportkocsi vagy nyaraló is, akkor hajlandóak "megbocsájtani" a pasinak azt, ha ronda vagy ha kövér. Ugye milyen szép tőlünk? És még nekünk kéne hálásnak lenni, hogy úgymond "elnézik" nekünk a hibáinkat :D

10:33, igeeeen, és akkor magyarázd már meg pls, hogy a sportkocsis türhő tapló baromállatoknak mindig van csajuk, legalább úgy 5...

A 10:51-es meg egy életképtelen torzszülött troll, nem kell vele foglalkozni. Majd kinövi az ostoba kicsi gyerek az internethírózás buta kis játékát...

2012. okt. 16. 14:41
 53/60 anonim ***** válasza:

14:41 Pfff Bár férfi vagyok ,de már nekem szemet szúr ,h milyen gáz szinten általánosítotok..ezek szerint ti kizárólag ilyen pénz éhes riba@ncok között keresgéltetek vagy pláza cicák között érdekes nekem eddig sikerült olyan barátnőket kifognom akikre elég csúnyán irigykettek mégsem vagyok miliomos sem pedig hihetetlenül helyes csak van egy egyéniségem és önbizalmam ...ennyi

Vissza utasítanak titeket x szer és akkor az összes nő pénz éhes ribanc anyád is ilyen pl ?

Sajna tény ,h a mai társadalom elég romlott és cinkes ,de nem feltétlenül kell le általánosítani x millió embert,...De persze a sok csalódás miatt pénzéhes kurv@k +csak a pénz számít nekik mert épp veled /veletek nem akar járni 1 sem lehet ,h nem velük van a gáz nem ?

2012. okt. 16. 15:48
 54/60 anonim ***** válasza:
15:48, ha egy almának a 99%-a rohadt, nem fogod megenni belőle azt az 1%-ot, inkább eldobod, nem?
2012. okt. 16. 15:58
 55/60 anonim ***** válasza:
15:48 Te nem vagy csúnya. Ha az lennél, tudnád, miről beszélünk.
2012. okt. 16. 16:02
 56/60 A kérdező kommentje:
Igen, ha egy alma héja rohadt, de nem tudod mi van alatta, akkor is inkább nem harapsz bele, mert lehet nagyon rossz az íze. Így elhajintják. Ezért nem kellenek a ronda pasik. Csak ha a ronda héjon van valami extra, pl arannyal van futtatva (pl van sportkocsija stb.).
2012. okt. 16. 17:25
 57/60 anonim válasza:
Ne keseredj el... Majd lessz valami...
2012. okt. 16. 18:26
 58/60 anonim ***** válasza:
a sok itt nyavíkoló ronda lúzer miatt már kb azt érzem magamon, hogy bakker, én vagyok a defektes lány, mert az eddig 3 pasim közül egynek sem volt több pénze annál, mint ami a megélhetéséhez szükséges volt, nem volt autója, és egyetlenegy barátnőmnek sem jöttek be, mert szerintük nem voltak jóképűek... :D de biztos benne van a hiba, elvégre ti mindent tudtok x) én is a nemlétező pénzre hajtottam :D
2012. okt. 16. 23:32
 59/60 anonim ***** válasza:
Utolsó, a te pasijaid legalább szerinted jóképűek voltak. Vagyunk viszont jó páran olyan rondák, h a világon egyetlen nőnek se tetszünk, a belsőnkre pedig emiatt már nem is kíváncsi senki. Ez utóbbi a probléma, h ilyen felszínesek vagytok.
2012. okt. 17. 13:56
 60/60 anonim ***** válasza:
13:56, ennek hiába magyarázod, úgyis csak saját álszent copypastás szövegét mantrázza...
2012. okt. 17. 17:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!