Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyen egy ronda pasi, hogy ne ugy ebredjen minden nap, hogy ez egy uj remeny egy baratnore, mit tegyen hogy vegleg elnyomja magaban ezt a vagyat?
9:08-nak és 9:52-nek van igaza! A nők önteltek, felszínesek, elsősorban a külsőt és a pénzt nézik. Ha ez a kettő klappol, esetleg van márkás sportkocsi vagy nyaraló is, akkor hajlandóak "megbocsájtani" a pasinak azt, ha ronda vagy ha kövér. Ugye milyen szép tőlünk? És még nekünk kéne hálásnak lenni, hogy úgymond "elnézik" nekünk a hibáinkat :D
10:33, igeeeen, és akkor magyarázd már meg pls, hogy a sportkocsis türhő tapló baromállatoknak mindig van csajuk, legalább úgy 5...
A 10:51-es meg egy életképtelen torzszülött troll, nem kell vele foglalkozni. Majd kinövi az ostoba kicsi gyerek az internethírózás buta kis játékát...
14:41 Pfff Bár férfi vagyok ,de már nekem szemet szúr ,h milyen gáz szinten általánosítotok..ezek szerint ti kizárólag ilyen pénz éhes riba@ncok között keresgéltetek vagy pláza cicák között érdekes nekem eddig sikerült olyan barátnőket kifognom akikre elég csúnyán irigykettek mégsem vagyok miliomos sem pedig hihetetlenül helyes csak van egy egyéniségem és önbizalmam ...ennyi
Vissza utasítanak titeket x szer és akkor az összes nő pénz éhes ribanc anyád is ilyen pl ?
Sajna tény ,h a mai társadalom elég romlott és cinkes ,de nem feltétlenül kell le általánosítani x millió embert,...De persze a sok csalódás miatt pénzéhes kurv@k +csak a pénz számít nekik mert épp veled /veletek nem akar járni 1 sem lehet ,h nem velük van a gáz nem ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!