Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyen egy ronda pasi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyen egy ronda pasi, hogy ne ugy ebredjen minden nap, hogy ez egy uj remeny egy baratnore, mit tegyen hogy vegleg elnyomja magaban ezt a vagyat?

Figyelt kérdés
Ronda vagyok, mar eddig nulla baratno mellett temerdek visszautasitas ert. Mindig ugy kelek fel, hogy ma tetszeni fogok alanyoknak, jol feloltozok es visszafele a munka utan a buszon vagy a vonaton ismerkedni probalok a lanyokkal. Semekkora sikerrel. Miert nem lesz egy pasi egyik naprol a masikra helyesebb a lanOk szemeben? Latom a sok bajgunar gyereket hogy lepusztult ruhaban is mindig uj csajt tudnak felszedni. En pedig tele vagyok.onbizalommal de a ronda arcomat ha meglatjak akkor inkabb atulnek a vonaton.egy.masik kabinba. Miert nem lehetek csak.egy napra helyesebb es sikeresebb a lanyoknal? Minden este maganyosan es osszetorve fekszem le. Van lejjebb? Mit tegyek, hogy helyesebb legyen az arcom?
2012. okt. 16. 08:54
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:

A személyiségem tök mindegy h milyen, addig nem érdekel senkit, amíg ilyen ronda vagyok, erről ennyit.

Lehet fordítva is mondani, csak az nem igaz. Csúnya lányokat rendszeresen lehet látni az utcán jóképű pasival, csúnya srácokat viszont még csúnya csajjal sem.

Amúgy érdekes ez a felmérés, de Magyarországon sokkal meredekebb grafikonok születnének. Nekem pl. összesen 1 lány válaszolt társkeresőn, amíg fent voltam, az is csak annyit írt, h nem vagyok az esete.

2012. okt. 16. 11:49
 42/60 anonim ***** válasza:
Az alapján, amit itt írsz, bőven le lehet szűrni, hogy visszataszító a személyiséged.
2012. okt. 16. 11:49
 43/60 anonim ***** válasza:
Még ha így is lenne, akkor se számítana semmit.
2012. okt. 16. 11:54
 44/60 anonim ***** válasza:
59% os tom kicsit közhely ,de miért nem jársz el sportolni kicsit edzeni? Hisz a teljesítmény elérés alapból önbizalom növelő..És abban tényleg van valami amit itt valaki írt neked ..Ha te elhatározod magadban és tudatosul benned ,h márpedig te ronda vagy senkinek sem kellesz stb..az nagyon durván látszódik rajtad a kisugárzásodon...
2012. okt. 16. 12:05
 45/60 anonim ***** válasza:

Mert idióta szegény, és egyszerűbb neki sajnálnia magát, mint tenni bármit is.

Nem kell törődni vele, nem érdemli meg.

2012. okt. 16. 12:18
 46/60 anonim ***** válasza:
12:05 Mert attól még se magasabb, se jóképűbb nem leszek. Kisugárzás pedig nem létezik, pontosabban egyenlő a jóképűséggel.
2012. okt. 16. 12:24
 47/60 anonim ***** válasza:

59%--Áhhh ez butaság az éltben bármit el lehet érni de tényleg bármit ,ha hiszünk magunkban és az álmainkba....

Igen is létezik kisugárzás és nem csak kapcsolatok terén..Akár 1 boltban egy eladón is észre lehet venni nekem sikerült átlagos semmilyen megjelenése volt észre sem vettem ameddig nem keveredtem vele beszélgetésbe,de onnantól kezdve hihetetlenül elvarázsolt a jelleme a beszéde a viselkedése ..melegséget ,szeretet ,és boldogságot sugalt... És nagyon szimpatikus emberke lett számomra..Igen is van kisugárzás és fontos ,h ki legyünk magunkal békülve.....Egyátalán nem minden a külső ..hiába szép magas és vonzó valaki ,ha belül a belső romlott

2012. okt. 16. 12:44
 48/60 anonim ***** válasza:

"Áhhh ez butaság az éltben bármit el lehet érni de tényleg bármit ,ha hiszünk magunkban és az álmainkba...."

Na ez is egy olyan semmitmondó maszlag, amit te se hiszel el, ha van egy kis eszed. Az az eladó pedig egyszerűen csak jól nézett ki, legfeljebb messziről nem tűnt fel.

2012. okt. 16. 13:36
 49/60 anonim ***** válasza:
84%

ennek a szerencsétlen balf*sznak hiába mondotok bármit is (59%-os válaszadóra gondolok), úgyis mindenre talál valami kifogást, hogy miért nem igaz. ő a tökéletes, ő az, aki mindent megpróbált, ő ismer mindegyikőtöket, az összes nőt, bár még sosem beszélt nővel 10 percnél többet, de ismeri az összes gondolkodását, az pasikhoz való hozzáállását. ő találkozott a világ összes emberével, és ezért tudja, hogy ő a legrondább a világon, és a világ összes párját is ismeri, szóval igenis higgyétek el neki, hogy minden párkapcsolatban jóképű a pasi.

akármit mondotok neki, az hülyeség, mert ti semmit nem értetek ehhez, neki van iszonyatosan nagy élettapasztalata, és nyilván egy olyan ember, aki semmit nem tud már magán változtatni jó irányba, mert annyira jó. amúgy is, a külseje is tökéletes ám, csak az összes csaj vak, meg szar ízlése van.

2012. okt. 16. 13:57
 50/60 anonim ***** válasza:

59-es, ezt olvasd el, jó szándékkal linkelem:

[link]

2012. okt. 16. 14:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!