Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyen egy ronda pasi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyen egy ronda pasi, hogy ne ugy ebredjen minden nap, hogy ez egy uj remeny egy baratnore, mit tegyen hogy vegleg elnyomja magaban ezt a vagyat?

Figyelt kérdés
Ronda vagyok, mar eddig nulla baratno mellett temerdek visszautasitas ert. Mindig ugy kelek fel, hogy ma tetszeni fogok alanyoknak, jol feloltozok es visszafele a munka utan a buszon vagy a vonaton ismerkedni probalok a lanyokkal. Semekkora sikerrel. Miert nem lesz egy pasi egyik naprol a masikra helyesebb a lanOk szemeben? Latom a sok bajgunar gyereket hogy lepusztult ruhaban is mindig uj csajt tudnak felszedni. En pedig tele vagyok.onbizalommal de a ronda arcomat ha meglatjak akkor inkabb atulnek a vonaton.egy.masik kabinba. Miert nem lehetek csak.egy napra helyesebb es sikeresebb a lanyoknal? Minden este maganyosan es osszetorve fekszem le. Van lejjebb? Mit tegyek, hogy helyesebb legyen az arcom?
2012. okt. 16. 08:54
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:

A fekete BMW-t nem én szoktam írni, de abban is van igazság. Amúgy meg ha nemcsak a külső meg a pénz számít nektek, akkor magyarázd meg, miért van annyi olyan kérdés, h "ronda és csóró vagyok, emiatt miért nem kellek senkinek?", és miért nem látni soha olyan kérdést h "bunkó és buta vagyok, miért nem kellek senkinek?"

Ja és mivel nincs kint a nevem, nem tudhatod, milyen témájú kérdésekre szoktam még írni.

2012. okt. 16. 10:55
 22/60 anonim ***** válasza:

Remélem 59%-os, te az az ember vagy, aki biosz szakra jár, és azt hiszi, hogy az a világ legnehezebb szakja:D Mert ha az vagy, akkor elárulom, hogy bizony a stílusod s a gondolkodásmódod miatt nem érdekelsz senkit.

Nem kellene ennyit rinyálni, mert nincs olyan nő, akit ez nem taszítana.

És egyébként én ismerek olyan nagyon szép lányt, akinek olyan ronda pasija van, akire már azt mondom, hogy bottal sem piszkálnám meg. (És nem gazdag). És lám, mégis együtt vannak egy jó ideje. Sőt, a lány előző pasija is nagyon visszataszító volt számomra.

2012. okt. 16. 10:57
 23/60 anonim ***** válasza:

Próbálj meg az adottságaidhoz képest a lehető legjobban kinézni. Öltözködj divatosan, kezdj el gyúrni, járj szoliba/ használj önbarnítót, találj egy számodra előnyös frizurát, szemüveg helyett hordj kontaktlencsét, legyél mindig maximálisan ápolt (pl. szemöldökszedés, szőrtelenítés, borotválkozás, körömvágás, frissen mosott ruha, fénylő cipő, parfüm). Akármilyen selejtes is az "alapanyag", ezekkel akkor is nagyságrendekkel fel lehet tornászni a kinézetet.

Ha valami egyéb gáz is van veled, akkor irány a bőrgyógyász, fogorvos esetleg plasztikai sebész. Ez valószínűleg nem lesz olcsó szórakozás, de megérheti ha különben elb@szódik az egész életed.

Emellett az anyagi lehetőségeid határán belül próbálj minél jómódúbbnak tűnni (mobiltelefon, óra, ruházat, napszemüveg, kocsi). Sokszor láttam már olyat hogy csöves kis templom egere elő tudta adni a laza gazdag csávót.

Az ilyen baromságokat meg sürgősen felejtsd el, hogy a belső számít, nem pedig a pénz és a kinézet. De! Ez a kettő számít, legfeljebb csak a sorrend fordított egyes nőknél.

2012. okt. 16. 10:58
 24/60 anonim ***** válasza:
10:57 Nem az vagyok, és természetesen nem azzal kezdtem soha csajozásnál, h biztos neked se fogok kelleni a külsőm miatt. Amúgy meg itt mindenki ismer olyan pasit, aki csúnya és szegény, és mégis szép bnője van, de vmiért senki se tudja megmutatni, és a valóságban vhogy sose látni ilyeneket.
2012. okt. 16. 11:02
 25/60 anonim ***** válasza:

Az 59%-os egy troll, aki gyűlöli a nőket, nem is csoda, hogy NEKI nincs barátnője.

Azt hiszi, olyan piszokul ismer minden nőt, sőt: azt hiszi, minden nő egyforma. :D

A Kérdező meg remélem, hogy nem az ő tanácsát akarja majd megfogadni.

2012. okt. 16. 11:09
 26/60 anonim ***** válasza:
Miért, mit fogadjon meg? Azt h "ne aggódj, úgyis jön majd vki, aki a belső értékeid miatt beléd szeret"? Ezt az se gondolhatja komolyan, aki ilyeneket ír.
2012. okt. 16. 11:10
 27/60 anonim ***** válasza:

Meg tudnám mutatni, csak talán nem fogok képeket felpakolni az emberekről a beleegyezésük nélkül.

Én sem örülnék neki, ha a képeimet vki felpakolná egy ilyen oldalra...

2012. okt. 16. 11:11
 28/60 anonim ***** válasza:
11:11-es: úgyis fölösleges lenne, az ilyen megkeseredett hülyék úgyis azt mondanák rá, hogy fúúúú de fullos pasi.
2012. okt. 16. 11:14
 29/60 anonim ***** válasza:
Jah:D
2012. okt. 16. 11:14
 30/60 anonim ***** válasza:
Persze, mindig ez a duma. Priviben is tudnál mutatni egyébként, nem kell kirakni, de ezt nyilván te is tudod.
2012. okt. 16. 11:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!