Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, jó pont nálatok az ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, jó pont nálatok az ha a pasi az első találkozón már őszinte veletek?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszenek a vékonyabb alkatú lányok, de még sosem sikerült összejönnöm, vagy akár közelebb is kerülnöm egy vékony lányhoz is. Nemtudom mi ennek az oka. Mindenesetre baromira félek vékony csajokkal randizni, mert félek a kudarctól (gyáva vagyok, tudom). Ha nagyon görcsölök ciki lenne elmondani a lánynak amit őszintén érzek? Hogy baromira félek mert nagyon tetszel nekem és még soha nem volt lehetőségem ilyen szép lánnyal találkozni? Mi a véleményetek?

24/F

2012. okt. 15. 18:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
az őszinteség mindig jó dolog :)
2012. okt. 15. 18:43
 2/12 anonim ***** válasza:
20%
Az őszinteség mindig rossz pont a lányoknál.
2012. okt. 15. 18:44
 3/12 anonim ***** válasza:
A lány felmagasztalása meg rossz pont neked!
2012. okt. 15. 18:47
 4/12 A kérdező kommentje:
miért lenne rossz? ha a helyükbe gondolom egy kicsit is magam, én pontoznám ha valaki annyira megtisztel hogy őszinte velem
2012. okt. 15. 18:48
 5/12 anonim ***** válasza:

Akkor miért kérdezed? Egyébként én tuti nem nyitnék ilyen töketlen dumával. Mert oké, persze, őszinteség meg minden, de azon fellül, hogy a csajnak adsz egy kis önbizalomdoppingot mit gondolhat rólad? Mert ugye egyc saj sem elégedett magával és ha te azt mondod, hogy még sosem találkoztál hozzáfogható csajjal, akkor szerinted mit gondol majd rólad? Kb azt hogy ez az első randid, nincs életed, 24 éves vagy és tök töketlen. Persze lehet bókolni, de ne úgy, hogy közben totál lealacsonyítod és megalázod magad! Hidd el, egy csaj sem szereti a tutyi.mutyi pasikat. Vagyis biztos, hogy van, aki szereti, de azt ki kell fognod és tuti papucs lennél mellette.

22/F

2012. okt. 15. 18:53
 6/12 anonim ***** válasza:

Én tudom értékelni az őszinteséget, általában megértő vagyok másokkal. Szerintem vannak még így ezzel. Ha emiatt valaki elhajt téged, akkor hülye és örülj neki,hogy nem jöttél össze vele.

egy lány

2012. okt. 15. 18:54
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha csak az elején vagy ilyen azzal nincs semmi baj. De azért illik majd egy kicsit bátrabbnak lenni, idővel.:)
2012. okt. 15. 18:55
 8/12 A kérdező kommentje:

ma 18:53

Hát tényleg nem vagyok egy csajozógép. De megjátszani se akarom magam hogy én vagyok az alfahím aztán közbe meg kiderül hogy sehol semmi akkor meg csak leégettem magamat. Jártam már így is.

2012. okt. 15. 18:58
 9/12 A kérdező kommentje:
Persze az elején így szoktam lenni a dolgokkal, aztán miután egy kicsit úgy érzem hogy szimpi vagyok neki, veszem a lapot, onnan már nyeregbe van az ember. Csak baromira nem merek randizni vékony csajokkal. Valószínűleg mert mindig elhajtottak, kudarc kudarc hátán.
2012. okt. 15. 18:59
 10/12 anonim ***** válasza:

Szerintem az a legjobb pont, ha nem csak az első találkozón vagy őszinte velük. :)

De amúgy nyugodtan mondd el, amit érzel, mert az vagy te, és ezzel is jobban megismer a csaj. Aztán ha nem jösz be neki, akkor nem.

2012. okt. 15. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!