Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első randi után max. Hány napon belül jelentkezik a pasi, ha tényleg érdeklem?
Nem. Ha neked is bejön akkor írhatsz neki te is, nincs semmiféle szabály, hogy csak és kizárólag a fickó írhat a lányra.
Én pl. nem tepernék egy olyan csaj után aki egy kicsit sem mutatja ki, hogy tetszek neki, csak húzza az agyamat (még akkor se ha tudnám, hogy bejövök neki), nézhetne ki akárhogy. Úgyhogy sürgősen tegyél valamit az ügyért, keresd meg te a srácot.
(Ez a baj veletek, hogy elvárjátok, hogy a fiú küzdjön meg értetek, ti meg kelletitek magatokat mint egy bárókisasszony, pedig bejön nektek a fiú. Ezt pedig a hozzám hasonlóak leszarják, azonnyomban otthagyom a nőt, ha látom, hogy ilyen)
Igazad van és nem akarom az elérhetetlent játszani. De egyébként csak érezte, hogy tetszik nekem, nem?
A másik meg, hogy az is lehet, hogy azért nem keres, mert nem akar tőlem semmit. Akkor meg nem kéne zaklatni, nem?
Vagy nem akar tőled semmit, vagy pedig úgy gondolkozik mint én :D Várja, hogy te írj rá. De lehet, hogy csak azért ír későn, hogy gondolkodj rajta hogy miért nem ír. Ááh annyi variáció van :S
Írj rá te most.
Mi már aznap este kerestük egymást (elköszönés után két órával).
Szerintem ha valakit igazán érdekelsz, az nem vár napokig a kereséssel (ez lányra és fiúra is igaz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!