Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy elsős gimnazista lány hogyan tud meghódítani egy negyedikes fiút?
Kezdeményezz beszélgetést! Mivel egy suliba jártok (ööö... egy suliba jártok? :D), és te vagy az alsóbb éves, nyugodtan kérhetsz tőle segítséget valamiben. Pl.: nem értem a matekot... tudnál segíteni?, vagy hasonlók. Lehet, hogy hülyeség, de tudok még valamit (előre bocsátom, én nem merném megcsinálni): sietsz az órádra, egy csomó könyvvel a kezedben. Úgy időzítesz, hogy ő is arra járjon a folyosón, majd "véletlenül" elbotlasz az orra előtt a könyveiddel. Ő majd felsegít és segít felszedni a könyveket, jó esetben.
Értelmesebbet nem tudok mondani. De hátha más majd tud :)
ez a matekos meg könyves nagyon gáz... :D
a fiúk nagy része szerintem csak kiröhögné, vagy megmosolyogná és menne tovább...
nincsenek ilyen sulirendezvények? denevér derby vagy sport nap vagy ilyesmi... :D mert ott lehetne ismerkedni, ott úgyis oldottabb a hangulat... vagy gólyabál? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!