Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, jó pont nálatok az ha a pasi az első találkozón már őszinte veletek?
Nagyon tetszenek a vékonyabb alkatú lányok, de még sosem sikerült összejönnöm, vagy akár közelebb is kerülnöm egy vékony lányhoz is. Nemtudom mi ennek az oka. Mindenesetre baromira félek vékony csajokkal randizni, mert félek a kudarctól (gyáva vagyok, tudom). Ha nagyon görcsölök ciki lenne elmondani a lánynak amit őszintén érzek? Hogy baromira félek mert nagyon tetszel nekem és még soha nem volt lehetőségem ilyen szép lánnyal találkozni? Mi a véleményetek?
24/F
Nem tudod megjátszani az alfahímet! Ha nem zsigerből szúrod a csajozást, akkor nagyon hamar felsülsz, mert egyszerűen nem tudod tetetni a lazaságot és minden mozdulatodról és dumádról lerí, hogy igazából baromira izgulsz és tökre nem tudod a mederében tartani a randit.
Egy ideig én sem tudtam ezt (mondjuk néha még most sem) ezért leginkább másnaposan randiztam, mert akkor olyan nem törődöm/leszarom hangulatom volt, de már nem voltam ittas.
Egyébként csak azt tanácsolnám, hogy másképp bókolj, ne olyan sablondumát mondjál, ami bármelyik csajra ráhúzható, hanem próbálj meg valami egyedit mondani, ami azért személyesebb és tutira sínen leszel.
ha őszinte a pasi azzal kivívja a tiszteletet.
ha valamiért nem is jön össze a dolog, legalább úgy gondolok rá "na, ez nem egy gyáva féreg, meg merte mondani amit gondol, nem csak sablondumákkal etetett, van saját véleménye".
és olyankor őszintén sajnálom hogy haver mondjuk már nem lehet mert többet akart.
szóval nálam mindenképp jó pont...sőt, csak olyannal jövök össze aki őszinte velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!