Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki segítene? Arról van szó, hogy még nem volt barátom, csupán azért, mert nagyon félénk vagyok, azonban most akadt egy srác (23 éves), akivel egy kis ideje beszélek fb-n.
Ez így nem feltétlenül igaz...
Mindenesetre ha komolyan gondolod, mond meg neki hogy még nem volt barátod, ezért szeretnéd ha kicsit lassítana. Ha szeret megérti, ha nem, nem kár érte.
"Én amúgy inkább fagyizni mennék "
Azt meg fogod kapni ne izgulj!!! :) :)
Én is szeretem, ha egy lány rajtam fagyizik :) :)
Ez nagyon tetszett!!! HAHAHA! HAHAHA!
Az utóbbi hónap legjobb kiírása!
6. újra.
Lehet. Csak tudod ez annyira "magas labda " volt, hogy nem tudtam kihagyni. :)
Egész nap nem volt valami jó hangulatom, de ez nagyon felviditott. :) Vagy 2-3 percig nevetem rajta. Remélem Te is poénként értékelted, de ha esetleg mégis megbántodtál akkor bocsi. :)
Szerintem Te is érzed, hogy csak vicc volt.
Szóval? Vélemény?
Hmmm ha bókol, kérdezd meg hogy minden lánynak ezt mondja-e?
A válasz mindegy, erre te kérdezd hogy: - Miért, neked hány barátnőd volt eddig? Válasz ismét lényegtelen, de ha van egy kis esze egyből megkérdezi hogy neked mennyi volt, de ha nem, csak mond meg hogy neked nem volt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!