Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valaki segítene? Arról van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki segítene? Arról van szó, hogy még nem volt barátom, csupán azért, mert nagyon félénk vagyok, azonban most akadt egy srác (23 éves), akivel egy kis ideje beszélek fb-n.

Figyelt kérdés
Bevallom egy gondom van vele, hogy nagyon nyomulósnak tűnik, de ezt leszámítva bejön. Azt viszont nem tudom, hogy csak kalandnak kellenék-e neki. A telszámomat elkérte, de még nem adtam meg, strandra akar menni velem. Vki segítsen légyszi! Csak azok írjanak, akik segíteni akarnak, gúnyolódók kíméljenek! 18/l

2012. aug. 4. 19:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
ezt így előre nem lehet megmondani,ha sokat taliztok/randiztok és egyfolytában a témán lovagol akkor igen csak kaland lennél
2012. aug. 4. 19:22
 2/11 anonim ***** válasza:
Menj el vele. Ha taperolni akar, akkor hagyd ott.
2012. aug. 4. 19:23
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszi! Azt hozzáteszem nem tudja,hogy még nem volt senkim...
2012. aug. 4. 19:24
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez így nem feltétlenül igaz...

Mindenesetre ha komolyan gondolod, mond meg neki hogy még nem volt barátod, ezért szeretnéd ha kicsit lassítana. Ha szeret megérti, ha nem, nem kár érte.

2012. aug. 4. 19:25
 5/11 A kérdező kommentje:
4es hozzászóló,köszönöm neked is! ,,Élőben" még csak egyszer találkoztunk,de akkor nem volt nyomulós. Ha nem kérdezi meg,hogy vázoljam fel,hogy mg nem volt barátom? Én amúgy inkább fagyizni mennék és sétálni,mert szerintem úgy jobban meg tudnám ismerni.
2012. aug. 4. 19:34
 6/11 anonim ***** válasza:

"Én amúgy inkább fagyizni mennék "

Azt meg fogod kapni ne izgulj!!! :) :)

Én is szeretem, ha egy lány rajtam fagyizik :) :)

Ez nagyon tetszett!!! HAHAHA! HAHAHA!

Az utóbbi hónap legjobb kiírása!

2012. aug. 4. 19:46
 7/11 A kérdező kommentje:
6os hozzászóló,szerintem mi nem ugyanarra gondoltunk :P
2012. aug. 4. 20:11
 8/11 anonim ***** válasza:

6. újra.

Lehet. Csak tudod ez annyira "magas labda " volt, hogy nem tudtam kihagyni. :)

Egész nap nem volt valami jó hangulatom, de ez nagyon felviditott. :) Vagy 2-3 percig nevetem rajta. Remélem Te is poénként értékelted, de ha esetleg mégis megbántodtál akkor bocsi. :)

Szerintem Te is érzed, hogy csak vicc volt.

Szóval? Vélemény?

2012. aug. 4. 20:24
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem haragszom,örülök,ha legalább tudtál egy kicsit nevetni. :) Csak kicsit fura volt,hogy tanácsot kérek és nem azt kaptam. ;)
2012. aug. 4. 20:29
 10/11 anonim ***** válasza:

Hmmm ha bókol, kérdezd meg hogy minden lánynak ezt mondja-e?

A válasz mindegy, erre te kérdezd hogy: - Miért, neked hány barátnőd volt eddig? Válasz ismét lényegtelen, de ha van egy kis esze egyből megkérdezi hogy neked mennyi volt, de ha nem, csak mond meg hogy neked nem volt....

2012. aug. 4. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!