Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol ismerkedhetek gazdag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedhetek gazdag csávókkal? Milyen helyeken?

Figyelt kérdés

2012. okt. 13. 11:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Parlament
2012. okt. 13. 11:30
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Ó te szottyadt ribanc...

Be kell valahogy virnyákolnod maga elit helyekre, a legdrágább szórakozóhelyekre (nézd át az itallapot, a legolcsóbb sör legyen egy ezres). Aztán nincs más dolgod, csak tenni magad, vonaglani, ribanckodni, ez szerintem menni fog. Aztán úgyis meghív valami újgazdag bunkó, leszopod a wc-ben, aztán tiéd a világ. Hajrá!

2012. okt. 13. 11:31
 3/14 anonim ***** válasza:
91%
adj fel hirdetést, h támogatót keresel
2012. okt. 13. 11:31
 4/14 anonim ***** válasza:
33%
Audi A6 és 100 m2-es lakás megteszi, havi 400e fix mellett?
2012. okt. 13. 11:43
 5/14 anonim ***** válasza:
A Parlamentben, képviselők irodájában, RTL klub értelmiségei között (lásd Győzike, Cristofel, Alekosz aki átigazolt), TV2 értelmiségei (Hajú Péter igaz Ő foglalt, de ki tudja lehet nála esélyed, Fekete Pákó), bankrablók lakása. De ezeken a helyeken kívül máshol ne keress mert nem találsz. :/
2012. okt. 13. 12:08
 6/14 anonim válasza:
100%
Igazi, tiszta érzelmű, egészséges gondolkodású hölgy lehetsz, ha ez a legfontosabb kérdésed a pasizás terén... azon gondolkodtál már, hogy ha eleve így állsz hozzá, hogy gazdag legyen, ahhoz azért neked is átlagon felülinek kell lenned pár dologban(és itt nem az agyadra gondolok), de pl nem árt, ha ruhában is látszik, hogy mekkora szíved van... mert innentől kezdve, te se várd senkitől, hogy azért legyen veled, aki valójában vagy... Nekem van lakásom, autóm, nincsenek anyagi gondjaim, mint ahogy hitelem sem.... és pont elegem van az olyan vadászokból, mint amilyen te vagy! Én pl csak a 3dik randi után viszek el egy lányt normális helyre vacsorázni, vagy a szerénynek mondható Budai házamba... addig marad a gyros, meg a séta, villamossal, busszal... ha ezek után is akar velem találkozni egy lány, akkor kezd érdekelni. Sztem te nagyjából az ötödik percben buknál! Vagy egy széppé tett hajnal után elmagyaráznám, hogy merre találod az éjszakai megállót...mert erre van csak igényed! Gratulálok!!!
2012. okt. 13. 14:41
 7/14 anonim ***** válasza:

Jó a humorotok.....

Mondjuk, a kérdésen is vagy sírni, vagy röhögni lehet..

Azt hittem, ilyen csak a mesében van..:))

2012. okt. 13. 15:02
 8/14 anonim ***** válasza:
Itt
2012. okt. 13. 15:14
 9/14 anonim ***** válasza:

Utolsó előttinek igaza van és jól is teszi amit leírt :)

Ahhoz, hogy gazdag pasid legyen rendkívül jól kell kinézned.

2012. okt. 13. 15:42
 10/14 anonim ***** válasza:
uristen ekkora k*rvát._.inkább megyek
2012. okt. 13. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!