Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyen egy ronda pasi, hogy ne ugy ebredjen minden nap, hogy ez egy uj remeny egy baratnore, mit tegyen hogy vegleg elnyomja magaban ezt a vagyat?
Ez hülyeség, én is nő vagyok, és NEM a pénz és NEM is a külső az, ami elsősorban érdekel. Nyilván hazugság lenne azt mondani, hogy egyáltalán nem számítanak ezek a dolgok a közös jövő tekintetében, de sosem ez alapján döntök! Főleg nem kizárólag ez alapján.
Ami viszont kizáró ok mindenképp: ez a nyavalygás, amit itt művelsz!
Gondolj, amit akarsz 59%-os, én tudom magamról az igazat és én leszek boldog életem végéig, nem te! ;)
Puszi
Akik itt azt írják hogy a külső nem számít azok hazudnak. Első benyomásra CSAKIS a külső számít. Persze vannak olyan párok ismerek én is ahol a pasi nagyon ronda a csaj nagyon szép és fülig szerelmesek egymásba, nem a pénz miatt, nem a kinézet miatt hanem a másik belső értékei miatt, de ők sem úgy jöttek össze hogy odamegy hozzá az illető hogy tetszel hanem hosszú megismerkedés és folyamat útján(már házasok gyerekkel). De a lényeg hogy aki azt mondja hogy nem a külső számít elsőre az hazudik mert igen is az alapján ítéled meg a másikat, ha látsz egy helyes lányt, vagy pasit akkor a személyiségét is helyesebbnek látod független attól hogy 1 szót is beszéltél e vele.
A kérdezőt ne bántsátok, persze nem ez a megoldás hogy nyavalyog, de legalább próbál megoldást találni. Tanácsot lehet adni neki mert akik nincsenek a helyzetében nem tudhatják milyen érzés.
A kérdezőnek meg annyit hogy próbáld élvezni azokat a dolgokat amiket szeretsz és keress új elfoglaltságokat amik érdekelnek. Nagyon nehéz a mostani világban mert 98% a külsőségekre megy és itt nem csak a kinézetre gondolok, akik azt mondják hogy nem azok is azért ha választhatnak akkor a szebbet, jobbat, biztosabbat választják(biztosabb lehet az anyagi háttér is). Hidd el olyan csaj meg ne kelljen aki a "bájgúnárokkal" van mert aki lehet nem olyan szép de szerényebb az sokkal értelmesebb és sokkal boldogabb lehetsz vele. Ne add fel, legyél mindig pozitív, tudom ez nehéz de próbáld meg mindenben a pozitívot meglátni, akár legyen egy ajtónyitás vagy sorban állás a boltban, mutasd azt a másik ember felé hogy te boldog vagy és akkor felkelted az érdeklődésüket külsőtől függetlenül mert mostanában ritka a boldog ember és a többség irigy arra aki boldog ezért érdekli.
Ez az 59%-os csak nyugtatja magát, hogy a kinézete miatt nincs senkije, mert ez még mindig jobb (mert erről "nem tehet"), mint belátni, hogy valószínűleg a személyiségével van probléma.
Pl. az egyértelmű hozzáállása a nőkhöz. Látjátok, ő akarja nekem megmondani, hogy milyen embereket szeretek, holott nem is ismer, de mivel nő vagyok, ő már "tudja" is.
Elég szánalmas. :P
Egy ferfi eleg sok osszetevobol all, s ezek kozul barmelyik megtetszhet egy nonek.
1.) Helyesseg (genetikai adottsag ezen nem tudsz valtoztatni ez van)
2.) Penz (ez leginkabb szerencse kerdese)
3.) Duma. Szerintem itt kell keresni a hibat, vagy tul sok vagy vagy tul keves,
4.) Stilus (eddig en mindig csak a felso harmat szoktam irni de valamelyik nap egy lany irta mennyire fontos a stilus vagy kisugarzas. Azert mert egy jo stilussal modosithatod az 1 pont hianyossagait. S kiegyensulyozhatod a 3 pontbeli hianyossagaidat. Hatarozott fellepes, lezserseg, hanyag elegancia, sportos testalkat nemi humorral kiegeszitve a legjobb nok kozul is valogathatsz, s nem kell hozza tul sok penz. A vilag most errol szol valahogy el kell tudnod magadat adni. Ha nem jo a self-marketing csinalhatsz te akarmit sose lesz nod!)
ez az 59%-os az oldal legszánalmasabb embere, csak ilyen kérdésekre válaszol, és mindenhova csak ezt írja, hogy jaj, a nőknek csak a külső meg a pénz számít :D persze, csak jóképű meg gazdag pasiknak van csaja, hogyne. ja, meg néha jön a fekete bmw mániájával, az a másik kedvencem. szóval kedves kérdező, ne akarj olyan szánalmas lenni, mint ez az idióta!
amúgy ha rondának tartod magad, az azt jelenti, hogy nincs önbizalmad. előbb fogadd el magad, majd utána elfogadnak mások is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!