Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyen egy ronda pasi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyen egy ronda pasi, hogy ne ugy ebredjen minden nap, hogy ez egy uj remeny egy baratnore, mit tegyen hogy vegleg elnyomja magaban ezt a vagyat?

Figyelt kérdés
Ronda vagyok, mar eddig nulla baratno mellett temerdek visszautasitas ert. Mindig ugy kelek fel, hogy ma tetszeni fogok alanyoknak, jol feloltozok es visszafele a munka utan a buszon vagy a vonaton ismerkedni probalok a lanyokkal. Semekkora sikerrel. Miert nem lesz egy pasi egyik naprol a masikra helyesebb a lanOk szemeben? Latom a sok bajgunar gyereket hogy lepusztult ruhaban is mindig uj csajt tudnak felszedni. En pedig tele vagyok.onbizalommal de a ronda arcomat ha meglatjak akkor inkabb atulnek a vonaton.egy.masik kabinba. Miert nem lehetek csak.egy napra helyesebb es sikeresebb a lanyoknal? Minden este maganyosan es osszetorve fekszem le. Van lejjebb? Mit tegyek, hogy helyesebb legyen az arcom?
2012. okt. 16. 08:54
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
ott is ugyanezt mondanád. hogy hú de jól néz ki az a pasi, meg te sokkal rondább vagy. ha azt mondják neked, nem vagy ronda, azt sem hiszed el. szerinted mindenki rondább nálad. márpedig EZ nem egészséges gondolkodás. ez ül ki látok, akár hiszitek akár nem, ezt sokszor már ránézésre, de 1-2 perc beszélgetés után simán le lehet venni. ezt nem vagytok hajlandóak elhinni, pedig a nők erre tényleg képesek. egyszerűen el kell fogadni azt, amin úgysem tudsz változtatni, és kovácsolj belőle előnyt. ezen én is keresztül mentem, de én összeszedtem magam, szóval tudom, miről beszélek, és nem írtam ide ki minden egyes nap nyafogós kérdéseket, mert tudtam, hogy attól nem lesz jobb.
2012. okt. 16. 11:24
 32/60 anonim ***** válasza:
Tudom h úgyse fogsz mutatni senkit, csak úgy mondtam. Amúgy meg aki élőben látott, soha senki nem mondott semmi pozitívat a külsőmre, szal nem is lett volna mit elhinnem. És kétlem, h le tudnátok venni bármi ilyesmit, amikor belsőre is a külső alapján ítélitek meg a pasikat, a jóképűeket pl. kedvesnek és okosnak gondoljátok akkor is, ha büdös bunkók.
2012. okt. 16. 11:30
 33/60 anonim ***** válasza:

Nem fogom az ismerőseim képeit küldözgetni.

Egy besavanyodott ember vagy, ami kiül a viselkedésedre, azért vagy még mindig egyedül.

Mert elviselhetetlen a személyiséged, azért, mert egy ilyen rinyáló p.cs nem kell egy csajnak se.

2012. okt. 16. 11:32
 34/60 anonim ***** válasza:
11:32-es: így van. csak ezt túl nehéz felfogni, helyette inkább a nők a hibásak, amiért nem másznak rá a ronda pasikra lépten nyomon, és hogy nem jönnek össze olyannal, akitől esetleg undorodnak. milyen köcsögök is a nők, hogy nem a ronda pasik a parafíliájuk, hanem igyekeznek minél jobban kinézőt találni maguknak. tényleg borzalmas. elvégre évmilliók óta ez megy az állatvilágban is, milyen köcsög is az összes nőstény.
2012. okt. 16. 11:35
 35/60 anonim ***** válasza:
Ezerszer mondtam már, h azért mondom ezeket, mert mindenki elutasít, nem pedig fordítva. Az esetek többségében ki is derült egyértelműen, h a külsőm miatt nem kellek az illető csajnak.
2012. okt. 16. 11:35
 36/60 anonim ***** válasza:
11:35 Legalább már elismerted, h a ronda pasik nem kellenek senkinek.
2012. okt. 16. 11:36
 37/60 anonim ***** válasza:
79%
Nem a ronda pasik nem kellenek senkinek, hanem TE nem kellesz senkinek. Nem azért, mert ronda vagy, hanem azért, mert a személyiséged visszataszító.
2012. okt. 16. 11:38
 38/60 anonim ***** válasza:

Ajánlom az alábbi "tanulmányt" mindenki okulására:

[link]

2012. okt. 16. 11:40
 39/60 anonim ***** válasza:
Látom abszolút nem számít, h én mit mondok, ti meg vagytok róla győződve, h a személyiségem miatt nem kellek senkinek, még így is, h egyikőtök el is szólta magát, h tényleg nem kell egy lánynak se, aki ronda. Kívánom, h következő életetekben ti is ronda srácként szülessetek újjá, és ezért magányosak legyetek egész életetekben.
2012. okt. 16. 11:41
 40/60 anonim ***** válasza:

Látom, neked is hiába magyarázzuk, hogy már amit itt leművelsz, önmagában mutatja, hogy a személyiségeddel van a gond. Ezen lehetne változtatni, de te inkább sajnálod magad a külsőd miatt. Lelked rajta, engem ugyan nem érdekel a kínod.

Egyébként fordítva is lehetne ugyanezt mondani, a pasikat szidva: kicsit ducibb lány már senkinek sem kell, mindenki bombázó, nagymellű, kerek fenekű, szőke, hosszú hajú modelleket keres. Milyen szemét a világ...

Így is lehet.

2012. okt. 16. 11:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!