Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyen egy ronda pasi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyen egy ronda pasi, hogy ne ugy ebredjen minden nap, hogy ez egy uj remeny egy baratnore, mit tegyen hogy vegleg elnyomja magaban ezt a vagyat?

Figyelt kérdés
Ronda vagyok, mar eddig nulla baratno mellett temerdek visszautasitas ert. Mindig ugy kelek fel, hogy ma tetszeni fogok alanyoknak, jol feloltozok es visszafele a munka utan a buszon vagy a vonaton ismerkedni probalok a lanyokkal. Semekkora sikerrel. Miert nem lesz egy pasi egyik naprol a masikra helyesebb a lanOk szemeben? Latom a sok bajgunar gyereket hogy lepusztult ruhaban is mindig uj csajt tudnak felszedni. En pedig tele vagyok.onbizalommal de a ronda arcomat ha meglatjak akkor inkabb atulnek a vonaton.egy.masik kabinba. Miert nem lehetek csak.egy napra helyesebb es sikeresebb a lanyoknal? Minden este maganyosan es osszetorve fekszem le. Van lejjebb? Mit tegyek, hogy helyesebb legyen az arcom?
2012. okt. 16. 08:54
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:
88%
lol hát erre már no comment ismét egy agyonsajnálom magam filingű arc...
2012. okt. 16. 08:57
 2/60 anonim ***** válasza:
Kösd le magad valami mással pl sport.Ne itt siránkozz.A szépség nem minden.Inkább a belső értékeidet helyezd előtérbe,ha már a külsődet képtelen vagy elfogadni.
2012. okt. 16. 09:04
 3/60 anonim ***** válasza:
85%
1-esnek igaza van!
2012. okt. 16. 09:08
 4/60 anonim ***** válasza:
40%
Nincs olyan lány, akinek a belső bármit is számítana. Az egyetlen esélyed a barátnőszerzésre, ha gazdag leszel.
2012. okt. 16. 09:08
 5/60 anonim ***** válasza:
48%

4-esnek igaza!

De azért tényleg uncsi, hogy mindenki előjön ezzel a belső öngyilkosság dologgal vagyishogy úristen hogyan öljem ki magamból az érzelmeket ... hogy nyomjam el... ebből van már ezer meg még egy kérdés, szóval nézelődöj azoknál a válaszoknál, de úgyse fogsz... igaz? legalábbis egyet sem fogsz megfogadni, mert itt a lényeg nem az...

verd ki sokszor, vegyél játékokat és játssz pc játékokkal is, vagy dolgozz, ezek elterelik az energiád és a figyelmed is

2012. okt. 16. 09:31
 6/60 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem, hogy hogyan akarsz te a vonaton/buszon ismerkedni... Aki ott utazik, az (ezek szerint rajtad kívül) azért teszi, mert el akar jutni valahova, nem pedig azért, hogy összeismerkedjen valakivel.

Ismerkedni sokféleképpen lehet, de ahhoz, hogy közlekedési eszközön összejöjjön, óriási szerencse kell, aminek kb. 0,0001% az esélye... És ez nem a kinézeten múlik, hanem magán a szituáción.

Járj el szórakozni (nem berúgni gondolom, hanem akár moziba, színházba, vagy normális buliba...), látogass internetes oldalakat is akár (bármilyen fórum, chat, nem feltétlenül párkereső), sportolj... ÉLJ!

És ne erőltesd a dolgot, főleg pedig ne nyavalyogj, mert ne is haragudj, de ez szánalmas.

Emellett meg nem tudom, mit értesz azon, hogy csúnya vagy, de pl. az ápoltság az nagyon fontos. Legyen rendben a hajad, tiszta a bőröd, figyelj oda az alakodra (magyarul: ne legyél elhízott), és ha ez mind megvan, akkor onnantól kezdve nincs olyan, hogy csúnya!

2012. okt. 16. 09:33
 7/60 anonim ***** válasza:
ah Wow-on vagy dibló III-ba még lehetsz szép szexi karakter na ?
 8/60 A kérdező kommentje:
De nekem.baratno kell es ne gazdagsagom miatt kegyen vekem. Sok helyes pasi szegeny mint a templom egere es minden heten mas csaja van. Akkor nekem miert nem lehet legalabb egy baratnom?
 9/60 anonim ***** válasza:

fogd már be, előbb írta le mindenki mit kéne csinálnod, látod erről beszéltem, le sem tojod, amit írnak, nem fogadsz meg semmit, csak nyafogsz...

- Tetszőleges ötlet

- Tetszőleges kifogás

- Tetszőleges ötlet

- Tetszőleges kifogás

- Tetszőleges ötlet

- Tetszőleges kifogás

- Tetszőleges ötlet

- Tetszőleges kifogás

- Tetszőleges ötlet

- Tetszőleges kifogás

- Tetszőleges ötlet

- Tetszőleges kifogás

- Tetszőleges ötlet

- Tetszőleges kifogás

- Tetszőleges ötlet

- Tetszőleges kifogás

- Tetszőleges ötlet

- Tetszőleges kifogás

- Tetszőleges ötlet

- Tetszőleges kifogás

- Tetszőleges ötlet

- Tetszőleges kifogás - Tetszőleges ötlet

- Tetszőleges kifogás

- Tetszőleges ötlet

- Tetszőleges kifogás

- Tetszőleges ötlet

- Tetszőleges kifogás

- Tetszőleges ötlet

- Tetszőleges kifogás

- Tetszőleges ötlet

- Tetszőleges kifogás

- Tetszőleges ötlet

- Tetszőleges kifogás

- Tetszőleges ötlet

- Tetszőleges kifogás

- Tetszőleges ötlet

- Tetszőleges kifogás

- Tetszőleges ötlet

- Tetszőleges kifogás

- Tetszőleges ötlet

- Tetszőleges kifogás

- Tetszőleges ötlet

- Tetszőleges kifogás - Tetszőleges ötlet

- Tetszőleges kifogás

- Tetszőleges ötlet

- Tetszőleges kifogás

- Tetszőleges ötlet

- Tetszőleges kifogás

- Tetszőleges ötlet

- Tetszőleges kifogás

- Tetszőleges ötlet

- Tetszőleges kifogás

- Tetszőleges ötlet

- Tetszőleges kifogás

- Tetszőleges ötlet

- Tetszőleges kifogás

- Tetszőleges ötlet

- Tetszőleges kifogás

- Tetszőleges ötlet

- Tetszőleges kifogás

- Tetszőleges ötlet

- Tetszőleges kifogás

- Tetszőleges ötlet

- Tetszőleges kifogás

2012. okt. 16. 09:35
 10/60 anonim ***** válasza:
25%
Pedig a külsőt csak pénzzel lehet kompenzálni, ezen a 2-n kívül semmi más nem érdekli a nőket, ha kapcsolatról van szó.
2012. okt. 16. 09:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!