Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért az ilyen pasik jönnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért az ilyen pasik jönnek be a csajoknak?

Figyelt kérdés

Van egy csaj,aki régen tetszett nekem,de elutasított,aztán végül barátok lettünk. És elmondta h tetszik neki egy fiú,és kíváncsiságból megkérdeztem,h írja le,h milyen az aki neki tetszik,tessék:

-Okos,flegma,kicsit szemét,laza,de mégis határozott,humoros,jóképű,jól szituált,elegáns,egyedi,elérhetetlen...

Na,most ezt nem én találtam ki,a csaj mondta...ehhez szólj hozzá!

2012. okt. 15. 19:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
hát rossz csajt fogtál ki.
2012. okt. 15. 19:07
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vagy jóképű akkor a csaj úgy is olyan pasit ír le aminek te úgy sem felesz meg... mert azt hiszik akkor majd nem sértődsz meg.. pedig de.
2012. okt. 15. 19:07
 3/12 anonim ***** válasza:

Miért ne?

Én is ilyen vagyok.

2012. okt. 15. 19:16
 4/12 anonim ***** válasza:
Õszinte leszek hozzád:),nekem a flegma,nagyképü,szemét pasik nem jönnek be pl.
2012. okt. 15. 19:17
 5/12 anonim ***** válasza:

Ha figyelmesen olvassátok, a felsorolásban ott a "jóképű".

Nyilvánvaló hogy ez hiányzik a kérdezőből, azért is koptatták le.

2012. okt. 15. 19:32
 6/12 Tyler913 ***** válasza:
100%

Tök egyszerű ez barátom. Még szerencséd is volt, hogy a lány őszinte volt Veled, és nem a szokásos "aranyos,őszinte,megértő" sablonokat nyomta, amiknek semmi közük a valósághoz.

Amiket a lány felsorolt, azok mind az ALFA HÍM jellemzői. Azé a srácé, akiben a lány meglátja a FÉRFIT, a vezetőt, akire fel tud nézni, akit követni tud, aki nem szolgaként csaholja körül a nőt, hanem fölötte áll. Mert akár hiszed,akár nem, a nőknek olyan férfi kell, akire felnézhetnek, akit maguknál többre becsülnek.

A jóképűség abszolút nem feltétel. Lehetsz akármilyen jóképű,ha nem vagy alfa.

2012. okt. 15. 19:59
 7/12 Tyler913 ***** válasza:

Előző vagyok:

csakhogy lássuk,mit rontottál el. Leírnád, hogyan próbálkoztál a lánynál?

2012. okt. 15. 20:00
 8/12 anonim ***** válasza:
Hűha, ki ez a csaj? Mert én is ilyen vagyok, annyit még hozzá szoktak tenni, hogy huncut a mosolyom. ;) 28
2012. okt. 15. 20:18
 9/12 anonim ***** válasza:

6-os...

Mutass már nekem csak egyetlen olyan pasit, aki nem jóképű, (nincs pénze és nem híres) de mégis imádják a nők.

Sztem te ezt álmodtad valahol.

2012. okt. 15. 23:59
 10/12 Tyler913 ***** válasza:

Nem egy ilyet ismerek. Ugyanis a jóképűség elég relatív,barátom. Az egyik haverom pl. sosem volt egy Adonisz, van vagy 165 magas, nem kigyúrt, szabálytalan fogak, elálló fülek,és mára jó pasi lett belőle,nem egy barátnője volt már.Pedig a testi adottságai ugyanazok.Egyszerűen csak kihozta belőle a legtöbbet: jó cuccok, megcsinált frizura, látványos kiegészítők, és sok-sok önbizalom. Mégegyszer mondom, az,hogy ki jóképű,nagyon relatív fogalom. Nem az alapadottságokon múlik elsősorban,hanem az összképen.

Lásd Daniel Craig: a fickó alacsony és totál baltaarcú,mégis James Bondként imádták a nők,hiszen Bond: domináns,erős, minden körülmények között nyugodt és laza,titokzatos és persze jól öltözött.

2012. okt. 16. 07:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!