Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen pasik jönnek be a 15 16 éves csajoknak?
Külső adottságok..Belső tulajdonságok..
am 15/F :D
olyan aki nem borotválja a lábát kétnaponta
nem vasalja oldalra a hülye haját
nem egy nyüzge aki úgy néz ki mint ha éheztetnénk
és nem olyan szűk nadrágot vesz fel hogy milliméterre meg tudjam állapítani a fenékméretét
lehessen vele beszélgetni ne játsza az agyát hogy ő milyen nagy partiarc
ne legyen idegesítő színes napszemüvege és tudjon normálisan asztalnál táplálkozni ha már hajlandó elhívni
:) 15/L
20:56-ossal egyet értek:D
NE, vasalja a haját!Legyen természetes vagy borzolja össze, egy kicsit zselével azt bírom:Dpersze,ha rövid.
NE, viseljen színes csőnacit, miben már 20 méterről virít, mekkora farka van-.-"
NE, legyen olyan nyüzüge,kis ropi,hanem legyen rajta valami,izom féleség:D
NE beszéljen UFO-ulxDmeg artikulátlanul:Dvan egy ismerősöm,hát behalok,hogy beszélO.o külön szótár kell hozzá, meg valami fordító,meg ahogy beszél, nem is hallani!Na mind1 eltértem:D
ÁPOLT!De nem metrosexuális:DNe legyen olyan,mint, egy disznó!Nincs orr túrás,köpdösés pfuj...;)
Nah belső!A legfontosabb a humor(nálam:D)
Megértő,együtt érző,ŐSZINTE,én szeretem,ha valaki őszinte,még akkor is ha fáj;)de jobban fáj,ha hazudik...
LEGYEN FÉRFIIII!!! Istenem a mostani pasik,már olyanok,mint a csajok!!!!!BORZALMAS!Határozott,kemény és FÉRFI a talpán!!!Nálam, ha ez meg van,akkor tarol;)
15/L
sztem meg legyen vicces, kedves jófej, akivel lehet sokat bolondozni. tőlem köpködhet, nem zavar amíg nem rám köp. és igen legyen férfi:D ne nyávogjon, ne csekkolja magát a tükörben 2 percenként, ne úgy sétáljon az utcán mint egy lány, ne érdekelje hogy milyen leárazások vannak mittoménmelyik plázában... szeretem egy fiún ha van rajta izom de ez nem a 15 évesekre jellemző:D
kb ennyi, jah és szeretem ha meg lehet inni vele egy sört x) de ez egyéni aberráció,
azt nem írom le hogy nekem mi jön be mert ez változó, meg nem nézhet ki mindenki úgy, ahhoz egyéniség kell. mert nekem pl bejön a piercing meg tágító egészséges határokon belül de ez nem sok lányra jellemző, szóval inkább hallgatok:)
L/16
20:56, 21:13
ti engem kerestek :D:D:D
Se EMO se Metro nem vagyok.:D
Egy laza Rapp-er csávó.:D
van rajtam nem kevés izom.:D
erős csontozat:D
no csö naci...:D
stb...:D akit megfogtam az írhat privit.;)
17/F
köszi csajok (:
én amúgy:
így külsőleg szerintem tök átlagos vagyok:D
Van fülbevalóm.néha vasalom a hajam...Izmos vagyok:D
Deszkázom.Parkour.Kondi.futás.BMX meg minden:D
belsőleg:romantikus.kedves.vicces.őszinte.megértő.érzékeny.érett
nem hordok csőgatyát..nem vagyok divat deszkás.nem vagyok egoista.és nem fekszek minden szombat este a hányásomban a diszkóban.deszkás stilusu ruhákat hordok.és nem vagyok valami nagy kocka.
ezvagyokén:D By:Norbi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!