Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A csajoknak milyen pasik NEM...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajoknak milyen pasik NEM jönnek be?

Figyelt kérdés
2009. aug. 12. 20:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
nekem: visszahúzódó,csendes,poén semmi...a másik vééglet sem jön be,mikor valaki nem képes befogni a száját, és baromságokról dumál...nahmeg ha valaki megjátssza magát,az extra gáz...
2009. aug. 12. 20:10
 2/11 anonim ***** válasza:
72%
azt kihagytad h mien csajoknak nemjönnek be bizonyos srácok?
2009. aug. 12. 20:10
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

az első válaszolóval egyetértek!

külsőre viszont az nem jön be ha ápolatlan...

2009. aug. 12. 20:12
 4/11 anonim ***** válasza:
86%
A primitív, minimális intelligenciaszintű, esetleg nagyképű pasik. Külsőleg pedig teljesen egyénfüggő, de nálam csak azok jöhetnek szóba, akik adnak magukra valamilyen szinten. Ne igyon(persze ezt a normális határ túllépésére értem),ne drogozzon, lehetőleg ne dohányozzon. Ne legyen műveletlen.
2009. aug. 12. 20:16
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
a nagyszájű beképzelt, izomagyúak egyáltalán nem! a Pasi egózhat egy kicsit de ne nagyon! :)
2009. aug. 17. 13:45
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

mindenkinem más nem tetszik, és tetszik.

nincs olyan, hogy "a csajok", és "a pasik". különböző emberek vannak.

nekem személy szerint a rózsaszínpólós, Backham-sérós, nagyon királynak képzelem magam pasik nem tetszenek. meg természetesen az igénytelenek.

2009. aug. 20. 15:11
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon nem jönnek be az ápolatlan 'hobó-kinézetű'-pasik, de a másik véglet sem: a nagyontrendi, szolizott srácok, akik többet foglalkoznak magukkal mint én (pedig nem vagyok igénytelen, sőt:D). Meg a kigyúrt állatok sem, azoktól ódzkodom.

17L

2009. aug. 20. 19:24
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
nekem pl.azok akik mondjuk jómódúak és a pénzüket meg a kocsijukat fityogtatják,akkor még azt se szeretem ha egy pasi bunkó,tudatlan,nincs semmi humora,ápolatlan,lusta,agresszív...azt hiszem ennyi
2009. aug. 20. 23:12
 9/11 anonim ***** válasza:

A másik nemnél is ugyanez van. Nekem se tetszik ha egy nő ápolatlan,agresszív,hülye, HP(ez csak lányoknál van).

Én például úgy vagyok a nőkkel hogy azt várom hogy ők kezdeményezzenek ne pedig én. Már párszor össze is jött,nemtudom mi ebben a ciki,mert sokak szerint az.

2009. okt. 30. 20:25
 10/11 anonim ***** válasza:
Alacsony,vasalt hajú,kisfiús,nagyon vékony pasik.
2010. okt. 10. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!