Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajoknak milyen tulajdonságok jönnek be? Miért van az, hogy a sok bunkó, tahó, "helyesnek" sem mondható srácra buknak csak a csajok?
Azért buknak rájuk a csajok, mert az ilyen pasiknak van önbizalmuk, és ez vonzó egy lánynak.
Egy lány.
Teljesen egyetértek az előttem szólókkal. Mindhármukkal !
Amúgy pedig ne sírj. Rám is buknak, pedig én nem vagyok sem tahó, sem paraszt, de még csak szépfiú sem. A határozottság, egyéniség és önbizalom az, ami fontos. Én oda merek ülni bármikor mellé. Oda merek menni hozzá akkor is, ha sok barátnőjével van stb. És ez épp elég
Hogy lehet "kifogyni a témákból"? Komolyan kérdezem, nem bántó szándékkal.
Ha valakivel teljesen egy hullámhosszon vagytok, azzal nem történhet meg, hogy elfogy a téma :)
Kérdező!
Észre vetted, hogy bunkónak, tahónal és "nem helyesnek" neveztél minden pasit, akinek van barátnője?
Humor, intellgencia, magabiztosság... bár ez inkább a lányoknak és a nőknek jön be, a csajok a bunkókra buknak.
Nekem egyáltalán nem jönnek be a bunkó, tahó pasik és sajnálom, hogy a nagy részük ilyen. A maradék meg már foglalt. Nekem a hűség és megbízhatóság a legfontosabb. Legyen udvarias és kölcsönösen tiszteljük egymást (adjon rá okot). Jó érzés, ha érezteti velem, hogy számára szép vagyok és értékes.
23/L
"Nekem egyáltalán nem jönnek be a bunkó, tahó pasik és sajnálom, hogy a nagy részük ilyen. A maradék meg már foglalt."
Én se bunkó, se foglalt nem vagyok. Csúnya viszont igen, ezért nem is számítok pasinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!