Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vagytok azok a fajta pasik akik szeretik ha szép a barátnőtök, ad magára-jó ruci, smink, haj, köröm, szoli stb-és ezt képesek is vagytok finanszírozni neki illetőleg nem csak képesek hanem meg is teszitek szivesen?
és az ilyen lányok miatt gondolja azt a legtöbb pasi, hogy minden nő k.rva.
köszi...
takarodj el dolgozni, ahogy mindenki más is.
nem hiszem el, hogy ennyire életképtelen vagy. szánalmas.
(még mielőtt beszólnál, a fent említettből nekem mind megvan, de én ezt magamnak intézem, eszembe sem jutna, hogy a pasim fizessen ezekért.)
Csak egy szép családot kapnátok cserébe, jól nevelt gyerekeket, rendben tartott otthont, és egy olyan feleséget aki kiegyensúlyozott, boldog és jó vele megjelenni, jó ránézni.
Vagy elküldheted dolgozni, és akkor a gyerekek lesznek az elsők akik nap mint nap megérkeznek az oviba és ők lesznek az utolsók akiket hazavisznek.
Nem az "utolsónál" a pont. Egy "pasi" írását olvashatod végig.
-Ruha: Nem a ruhát szeretem, hanem a LÁNYT aki benne van.
-Smink: Minek? Egy lány akkor szép, mikor természetes az arca. Még ha van is bőrhibája.
-Haj: Ezen mit kell szépíteni? Jó, ha töredezett, vagy egyéb gondok vannak, akkor megértem, de ha csak ilyesmi, hogy melírozás, stb... Elég egy csat, esetleg egy hajgumi.
-Köröm: Ezen szintén nem értem mit kell szépíteni. Persze itt akkor érthető, ha mondjuk töredezett, vagy hasonlók. De festeni teljesen felesleges. Szép az az eredeti színével. A műköröm jellemzéséért már tiltottak ki, így ettől eltekintek...
-Szoli: Na ettől undorodok. Minek? Hogy egy mesterséges műlányt tudhassak magam mellett? Nem kérlek. Itt volt a nyár, a napsütés, ki kellett volna használni.
Igen, egy ilyen lányt szeretek ebben a pillanatban is. És mondok róla valamit. Könnyen megizzad, és ezt érezni lehet rajta gyengén. De mit számít, ha szeretem? Ha szeretsz valakit, akkor nem a külsejét szereted. Hanem a feléd mutatott tetteit.
Bárhogy is gondolsz a véleményemről, nem bántásnak szánom. Csak szeretnék választ adni a kérdésedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!