Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol vagytok azok a fajta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vagytok azok a fajta pasik akik szeretik ha szép a barátnőtök, ad magára-jó ruci, smink, haj, köröm, szoli stb-és ezt képesek is vagytok finanszírozni neki illetőleg nem csak képesek hanem meg is teszitek szivesen?

Figyelt kérdés
2012. júl. 5. 01:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/76 anonim ***** válasza:
80%

és az ilyen lányok miatt gondolja azt a legtöbb pasi, hogy minden nő k.rva.

köszi...

takarodj el dolgozni, ahogy mindenki más is.

nem hiszem el, hogy ennyire életképtelen vagy. szánalmas.

(még mielőtt beszólnál, a fent említettből nekem mind megvan, de én ezt magamnak intézem, eszembe sem jutna, hogy a pasim fizessen ezekért.)

2012. aug. 10. 11:25
 72/76 anonim ***** válasza:
en inkabb arra lennek kivancsi, ugy havi mennyi szponzori penzre gondoltal es ezert mit kapnank cserebe?
2012. aug. 10. 11:45
 73/76 anonim ***** válasza:

Csak egy szép családot kapnátok cserébe, jól nevelt gyerekeket, rendben tartott otthont, és egy olyan feleséget aki kiegyensúlyozott, boldog és jó vele megjelenni, jó ránézni.

Vagy elküldheted dolgozni, és akkor a gyerekek lesznek az elsők akik nap mint nap megérkeznek az oviba és ők lesznek az utolsók akiket hazavisznek.

2012. aug. 10. 13:46
 74/76 A kérdező kommentje:
utolsó nálad a pont:)
2012. aug. 15. 03:21
 75/76 anonim ***** válasza:
Ezt hívják úgy, hogy kitartatod magad mint egy ...... ?
2012. aug. 30. 22:49
 76/76 anonim ***** válasza:
73%

Nem az "utolsónál" a pont. Egy "pasi" írását olvashatod végig.

-Ruha: Nem a ruhát szeretem, hanem a LÁNYT aki benne van.

-Smink: Minek? Egy lány akkor szép, mikor természetes az arca. Még ha van is bőrhibája.

-Haj: Ezen mit kell szépíteni? Jó, ha töredezett, vagy egyéb gondok vannak, akkor megértem, de ha csak ilyesmi, hogy melírozás, stb... Elég egy csat, esetleg egy hajgumi.

-Köröm: Ezen szintén nem értem mit kell szépíteni. Persze itt akkor érthető, ha mondjuk töredezett, vagy hasonlók. De festeni teljesen felesleges. Szép az az eredeti színével. A műköröm jellemzéséért már tiltottak ki, így ettől eltekintek...

-Szoli: Na ettől undorodok. Minek? Hogy egy mesterséges műlányt tudhassak magam mellett? Nem kérlek. Itt volt a nyár, a napsütés, ki kellett volna használni.

Igen, egy ilyen lányt szeretek ebben a pillanatban is. És mondok róla valamit. Könnyen megizzad, és ezt érezni lehet rajta gyengén. De mit számít, ha szeretem? Ha szeretsz valakit, akkor nem a külsejét szereted. Hanem a feléd mutatott tetteit.

Bárhogy is gondolsz a véleményemről, nem bántásnak szánom. Csak szeretnék választ adni a kérdésedre.

2012. aug. 31. 01:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!