Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vagytok azok a fajta pasik akik szeretik ha szép a barátnőtök, ad magára-jó ruci, smink, haj, köröm, szoli stb-és ezt képesek is vagytok finanszírozni neki illetőleg nem csak képesek hanem meg is teszitek szivesen?
Kis idézetek neked egy számból..full illik rád a kérdésed alapján
Ötvenezer, látom a műkörmödön,
De én nem fizetem mert én szűkölködöm,
a fajtádnak ringyó és nem nő a neve,
ha nem nő a melled akkor plasztikázod,
aztán vigyorogva integetsz a Barbie házból,
mégis ocsmány vagy, ki ne bújj a kardigánból,
Minden csaj tudja,
hogyha tele van nekem a zsebem,
akkor mindenre futja,
Nem én izgatlak baby csak a számlaszámom,
Mert hány f@szt rázott,
már a kezed a pénzért,
ez a cipő, ez a ruci, ez a haj meg ez a nézés mindent elárul rólad,
Honnan jöttél meg hogy kivagy
Egy nagyváros pics@,
vagy egy falusi liba,
figyu nem nem hülye pi..a vagyok, hanem ez sztem ku..ra nem egyenlő, hogy mindent mi csináljunk.
Értem ezalatt:
Egy nő legyen csinos,szép,ápolt (amit mint tudjuk nem kevés pénzbe van)-de ezért ne kérjünk tőltetek semmi segítséget persze,
továbbá, szakács a konyhába,cseléd a házba, ribanc az ágyba,
gyereket nevelünk és még melózzunk is hol itt az egyenlőség???
Akkor mi had várjunk már el annyit hogy ezt-azt megkaphassunk nem,?
Milyért oltjátok az ilyen lányokat?
Nem feltétlen a plázacica rétegre gondoltam aki semmit sem csinál, inkább arra a rétegre aki "háztartásbeliként szeretne élni" és míg a pasija dolgozik addig ő MEGCSINÁLJA a házimunkát meg mindent ami a párja kér cserébe ő néhány apróságot szeretne.Hol itt a probléma?Régen működött, csak ebbe az elba...ott világba már mindent elvárnak egyszerre a nőtől jó kis emancipáció mondhatom.
Hát szerintem az itt a nagy probléma hogy ilyen röhejesen alacsony fizetések mellett, nem megbecsült munkával kevesen tudják megadni ezt egy nőnek, amit leírtál kb havi 50ezer ft min.(rucik terén határ a csillagos ég). mindenki megadná szerintem ezt a barátnőjének, ha tudná!
és amúgy aki tehetősebb, amellett nem csak te leszel az egyetlen nő.
amúgy nyilván sznob helyeken keresd!
Itt vagyok babám, de napi 15 menet alatt haza se gyere, mert a fogad kiverem!
Majd kapsz újakat, ha összedolgoztad a rávalót aranyom!
Napi 80-at lepakolsz a többi a tied, vagy a nyakad elvágom kicsim!!!
jah, és szeretlek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!